Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
zajímalo by mě, jak dlouho myslíte, že budou sazby takto vysoko? Zvažoval jsem několikrát terminovaný vklad ale nešel jsem do něj, nakonec jsem byl rád, protože jsem převedl peníze z Trinity do Max Banky, ta aktuálně nabízí nejlepší úrok a myslím, že nikdo nic lepšího už nenabídne. Ale Trinity dokonce garantuje sazbu do konce června, to stejný myslím měla v létě i UniCredit, tak přemýšlím, jestli to má cenu zatím řešit nebo ne?
Admin mi příspěvek smazal, tak znovu a lépe...v tuto chvíli bych významnější sumu peněz na termínovaný vklad s delší dobou splatnosti než tři měsíce nedávala. Nikdo absolutně netuší, co bude za půl roku. Zvyšování sazeb, které by dohnalo aspoň trochu inflaci asi nejde předpokládat. Pokud vypíše ta údajně tak špatná vláda dluhopisy, možná bych si nějaké koupila, k uložení větší sumy peněz bych šla spíš do nemovitostí, nejspíš pozemků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.