Prosím o radu jaký vybrat ideálně puskohled na malorážku. Chtěl bych zakoupit pro otce jako dárek k narozeninám, ale vůbec tomu nerozumím. Je rekreační střelec, takže asi nic specifického, ale spíš univerzálního. Má opakovací malorážku, typ nevím. Cena cca 3tis. Zbraň ma cca 15let, porad o tom mluví ale nikdy si ho nekoupil. Peníze, ať si vybere sam se mi davat nechteji, by to odkladal tak dlouho, až by si ho zas nekoupil. děkuji
Za trojku? To je nic moc, přihoďte tak litr a za to dosáhnete možná na nějaký Hawk Vantage, to jsou ty levnější, ale slušné. Anebo se s ním složte a dejte přes trojku každý, to už bude solidní Fomei Foreman, ten mám a jsem spokojený...
doplněno 10.11.22 20:10:
Noooo, asi to nebude překvápko, ale proberte to s otcem, na co je zvyklý... Vybral jste puškohled s osnovou MIL DOT, mně osobně nesedí, moc dobře se mi s ní nepracuje, nejsem superstřelec. Mám radši osnovu Duplex. Jak moc otec střílí?
doplněno 10.11.22 20:23:
Teď to čtu znova, asi nikdy s puškohledem nestřílel - shánějte s osnovou Duplex, určitě.
Děkuji za radu, opravdu je to spíše hobby střelec a do teď žádnou optiku neměl. Toto by měl být duplex, myslíte, že lepší? idalekohledy.cz/... Má smysl tedy za takové peníze kupovat optiku Nechci vypadat jak skudlil, ale víc se mi dávat nechce. Navíc asi k tomu je ideálně potřeba ještě nějaká krytka a pouzdro, tak jestli mu radši za ty 4tis nemám vybrat nějaký welnes nebo tak něco. Optika asi potesi vic, ale aby se s tim dalo střílet a používal to. děkuji
Ale jo, pro hobby střelce by to asi šlo. Já jsem magor, do tohoto koníčku rvu docela dost peněz, takže mě berte s rezervou, ale za ty prachy to je slušná optika. Je tu na poradně mimo jiné střelce ještě jeden borec, co má rád tyto hračky, nick Zajda888, možná počkejte, pokud si všimne, i na jeho názor...
Tohle se vybírá pro někoho jiného blbě. Sice to nebude překvápko, ale teptejte se na požadavky - osnova, zvětšení apod. Kdysi jsem měl optisan cobra a měl za tu cenu velmi pěkný obraz.Zvažte i to přispění na kvalitnější optiku. Otec by dal rozdíl a vy to koupíte, aby z toho opět nesešlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.