Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Puškohled malorážka

Od: bibos odpovědí: 5 změna:
Prosím o radu jaký vybrat ideálně puskohled na malorážku. Chtěl bych zakoupit pro otce jako dárek k narozeninám, ale vůbec tomu nerozumím. Je rekreační střelec, takže asi nic specifického, ale spíš univerzálního. Má opakovací malorážku, typ nevím. Cena cca 3tis. Zbraň ma cca 15let, porad o tom mluví ale nikdy si ho nekoupil. Peníze, ať si vybere sam se mi davat nechteji, by to odkladal tak dlouho, až by si ho zas nekoupil. děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Za trojku? To je nic moc, přihoďte tak litr a za to dosáhnete možná na nějaký Hawk Vantage, to jsou ty levnější, ale slušné. Anebo se s ním složte a dejte přes trojku každý, to už bude solidní Fomei Foreman, ten mám a jsem spokojený...

doplněno 10.11.22 20:10:

Noooo, asi to nebude překvápko, ale proberte to s otcem, na co je zvyklý... Vybral jste puškohled s osnovou MIL DOT, mně osobně nesedí, moc dobře se mi s ní nepracuje, nejsem superstřelec. Mám radši osnovu Duplex. Jak moc otec střílí?

doplněno 10.11.22 20:23:

Teď to čtu znova, asi nikdy s puškohledem nestřílel - shánějte s osnovou Duplex, určitě.

bibos
hodnocení

Třeba něco takového? díky
idalekohledy.cz/...
bibos
hodnocení

Děkuji za radu, opravdu je to spíše hobby střelec a do teď žádnou optiku neměl.
Toto by měl být duplex, myslíte, že lepší?
idalekohledy.cz/...
Má smysl tedy za takové peníze kupovat optiku Nechci vypadat jak skudlil, ale víc se mi dávat nechce. Navíc asi k tomu je ideálně potřeba ještě nějaká krytka a pouzdro, tak jestli mu radši za ty 4tis nemám vybrat nějaký welnes nebo tak něco. Optika asi potesi vic, ale aby se s tim dalo střílet a používal to. děkuji

Ale jo, pro hobby střelce by to asi šlo. Já jsem magor, do tohoto koníčku rvu docela dost peněz, takže mě berte s rezervou, ale za ty prachy to je slušná optika. Je tu na poradně mimo jiné střelce ještě jeden borec, co má rád tyto hračky, nick Zajda888, možná počkejte, pokud si všimne, i na jeho názor...

hodnocení

0x
Tohle se vybírá pro někoho jiného blbě. Sice to nebude překvápko, ale teptejte se na požadavky - osnova, zvětšení apod. Kdysi jsem měl optisan cobra a měl za tu cenu velmi pěkný obraz.Zvažte i to přispění na kvalitnější optiku. Otec by dal rozdíl a vy to koupíte, aby z toho opět nesešlo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]