Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mám otázku týkající se žádosti na byt… s přítelkyni hledáme byt ve kterém bychom v podnájmu mohli bydlet, jenomže mám novou práci a HPP dostanu až po novém roku.. ale pracuji tak jako kdybych měl mít HPP. Chci se zeptat jestli je to problémem. Přítelkyně na HPP již pracuje. Dekuji a přeji hezky den![:) :)]()
Mám otázku týkající se žádosti na byt… s přítelkyni hledáme byt ve kterém bychom v podnájmu mohli bydlet, jenomže mám novou práci a HPP dostanu až po novém roku.. ale pracuji tak jako kdybych měl mít HPP. Chci se zeptat jestli je to problémem. Přítelkyně na HPP již pracuje. Dekuji a přeji hezky den
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
ooka
0x
Nesrozumitelný dotaz.
Dpp je dohoda o provedení práce, A jak to souvisí s bytem? Pokud budete rušit sousedy, tak je to problém sexem či provedení práce či rekonstrukci.
Podnikatelskou činnost v bytě vykonávat nebudete, protože DPP se nevykonává na ičo.
Takže asi byste měl narovinu říci, o co tady jde, případně to rovnou říci pronajímateli. Ale tomu jistě vadit nebude, když by tě budete lepit pytlíky na DPP
Dpp je dohoda o provedení práce, A jak to souvisí s bytem? Pokud budete rušit sousedy, tak je to problém sexem či provedení práce či rekonstrukci.
Podnikatelskou činnost v bytě vykonávat nebudete, protože DPP se nevykonává na ičo.
Takže asi byste měl narovinu říci, o co tady jde, případně to rovnou říci pronajímateli. Ale tomu jistě vadit nebude, když by tě budete lepit pytlíky na DPP
teinky16
Byt patří městu a omlouvám se.. nikdy jsem se nastěhoval takže jsem v tom úplně nově. Dekuji za odpovědi.
ooka
No to jste to moc nevylepšil, o jaké DPP by se mělo jednat A jak s tím souvisí vaše stěhování?
To je nějaké sociální bydlení pro postižené, nebo startovací byty?
Počítám, že městu (A i jakémukoliv pronajímateli i s komerční sféry) bude bohatě stačit, že nebudete dělat bordel a nebudou na vás stížnosti a budete platit.
To je nějaké sociální bydlení pro postižené, nebo startovací byty?
Počítám, že městu (A i jakémukoliv pronajímateli i s komerční sféry) bude bohatě stačit, že nebudete dělat bordel a nebudou na vás stížnosti a budete platit.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]