Dobrý den Mám otázku týkající se žádosti na byt… s přítelkyni hledáme byt ve kterém bychom v podnájmu mohli bydlet, jenomže mám novou práci a HPP dostanu až po novém roku.. ale pracuji tak jako kdybych měl mít HPP. Chci se zeptat jestli je to problémem. Přítelkyně na HPP již pracuje. Dekuji a přeji hezky den
Ono to je i o výši výdělku...a taky záleží na tom, komu byt patří, jestli družstvu, fyzické osobě, městu nebo třeba ještě někomu jinému...a kolik máte pro začátek peněz...třeba kauce, ta bývá taky různá...
Nesrozumitelný dotaz. Dpp je dohoda o provedení práce, A jak to souvisí s bytem? Pokud budete rušit sousedy, tak je to problém sexem či provedení práce či rekonstrukci. Podnikatelskou činnost v bytě vykonávat nebudete, protože DPP se nevykonává na ičo. Takže asi byste měl narovinu říci, o co tady jde, případně to rovnou říci pronajímateli. Ale tomu jistě vadit nebude, když by tě budete lepit pytlíky na DPP
Byt patří městu a omlouvám se.. nikdy jsem se nastěhoval takže jsem v tom úplně nově. Dekuji za odpovědi.
ooka
No to jste to moc nevylepšil, o jaké DPP by se mělo jednat A jak s tím souvisí vaše stěhování? To je nějaké sociální bydlení pro postižené, nebo startovací byty? Počítám, že městu (A i jakémukoliv pronajímateli i s komerční sféry) bude bohatě stačit, že nebudete dělat bordel a nebudou na vás stížnosti a budete platit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.