Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji koupit hadici na pračku Aqua stop, 3m

Od: tebi odpovědí: 4 změna:

Ahoj, potřebuji hadici na pračku Indesit, 3m s aquastopem. Mají ji v Baumaxu, jenže požadují zaplatit předem kartou, já to platit předem nechci, chci to poslat na dobírku. Poradíte mi, kde najít ještě tu hadici? Potřebuji 3m, prodávají se i 2,5m, jen je riziko, že to nevyjde...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Napriklad zde: shop.electrolux.cz/...

tedi
hodnocení

0x
Je to opravdu celá hadice, nebo jen ta Aqua stop koncovka? Má to divný popis...
Na obrazcich je cela kompletni hadice i uvedena delka 3m.

ml1
hodnocení

0x

Baumaxu bych klidně předem zaplatil, je to seriózní obchod a platba předem je pohodlnější než dobírka.

Mimochodem v Baumaxu ji nikde nevidim, podle mého hledání ji má Bauhaus ( bauhaus.cz/... ), ale pro ten platí totéž, je to seriózní obchod a platby předem bych se nebál. Nebo si proto můžete dojet na prodejnu, záleží jak moc je máte z ruky a tyhle starosti odpadnou. Já osobně bych došel do místní prodejny instalací (voda, topení, plyn), tam pokud by to neměli, tak by to objednali, ale jejich ceny jsou o dost vyšší, proto tam chodím jen pro speciality, které potřebují odbornou radu.

Platba kartou je bez problémů, obchod ji dostane přislíbenou okamžitě a nečeká až mu peníze dorazí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]