Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracujete někdo ve více zaměstnáních?

Od: tebi odpovědí: 5 změna:

Ahoj, mám HPP a několik brigád, jenže příští měsíc mám brigádně jen 3směny, zatím, a chtěla bych víc, důvod proč nechci být doma je ten, že když jsem doma, jenom vařím a uklízím ostatním dělám služku. A to mě fakt nebaví. Raději si přiberu další brigádu, jenže potíž je ten, že na HPP, je nás málo, v době Vánoc zřejmě bude potřeba víc být v práci k dispozici, takže prostě nevím, zda si mohu další brigádu vůbec dovolit. V práci v obchodě , stojím na nohou 10h. Takže by se mi líbila brigáda v Albertu u pokladny, kde pokladní mohou sedět. Zároveň bych mohla asi počkat do ledna, kdy bude min práce v obchodě, ale šance ,že mě vezmou do Alberta se tím snižuje, zároveň v lednu jsou volby a je možné, že se dostanu do volební komise, takže bych měla na brigády min času. Jsem nerozhodný člověk, takže spíš jsem si trošku ujasnila možnosti, než se rozhodla, asi by mi pomohl někdo, kdo to má jako já...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

molly
hodnocení

2x
Jestli něco (ne)zvládnete musíte posoudit sama. Jen pokud děláte v obchodě a chcete do jiného, měla byste mít schváleno od zaměstnavatele. Vím že se na to neptáte, jen mě to napadlo
tebi
hodnocení

Ano, máte pravdu, to jsem zapomněla. Takže tím pádem je to vyřešené, to by neschválil.

xd
hodnocení

0x

Já mám dvě brigády, ale chodím jen na jednu a ještě jsem OSVČ a vyplňuji dotazníky, takže to je taky cesta.

Pokud budeš pracovat na HPP a budeš ve volební komisi, tak budeš mít ze zákona volno a bude ti příslušet odměna asi 1400 Kč, nějaké stravenky a mám pocit, že i náhrada mzdy, tam si ale nejsem jistý

Náhrada mzdy 100%. Kolegyně byla v komisi a v práci měla klasickou omluvenku.

tebi
hodnocení

Rozumím, že v komisi člověk nárok ma na omluveni, u nás je to ale problém, jsme dvě na celou prodejnu, dohromady nás je 5,když tedy budu v tahu, tak automaticky musí nastoupit někdo místo mne, proto to je komplikované. Když chci určitě dny volno, protože jdu někam na brigádu, tak vlastně mám požadavek, který je-li to možné, je mi vyplněn, tak nechci moc vystrkovat růžky, no. Ještě uvidím..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]