Nejste přihlášen/a.
Má někdo z vás zkušenosti z členstvím v Tesco Clubcard? Nějak jsem se jim ztratila z databáze a teď prý se mám znovu přihlásit,poslali mi návod.V Tescu mám přes 2 tis. nějakých bodů či co,vůbec mi nic neposílají od covidu,pokaždé mluvím na info s někým jiným,vytáčí se ,že pošlou poukázky chtějí po mně pokaždé ůdaje a zase nic nepošlou,když to urguji,tak prý za čtvrt roku budou poukázkynové,které mi ale nepošlou.Dnes opět, prý tak poukázky vám pošleme v Lednu ! Co s nimi?
Musíte pořád otravovat. Mají v tom pěkný bordel. Mně nechodilo vyúčtování půl roku, nakonec jsem to nějak vydobyla. Body se vám nikam neztratí, Zkoušejte na jiné adresy. Teď např. má přijít vyúčtování a čekám měsíc a nic, Chvíli počkám. Jinak za mě, je lepší psát přes mail, protože ty operátorky tam jsou úplně mimo.
Vždyť už to zasílají dávno elektronicky do aplikace, anebo alespoň pokud jste si to za klikli tak to posílají elektronicky do aplikace, a dostanete více kupónů a více bodů.
Víte kolik stovek milionů je musí stát to rozesílání poštou? Šetřete přírodu a používejte elektronickou aplikaci! Pokud s ní neumíte v ktámu, tak si ty kupóny můžete doma vytisknout na papír ...
...je fakt,že to neumím,ale zkusím,nechtěla jsem to kvůli tomu,že mobil je těžký a nosím ho na těle, kdyby mi zvonil,jezdím na kole totiž...kvůli bezpečnosti...
Jak říkám ty kupónky si můžete vytisknout na papírky (je to jen čárový kód) když se vám nechce U pokladny šermovat s mobilem!
Ale prozradil jsem vám tajemství, že elektronický přes apku vám nasypou daleko více těch kupónů Než vám poslali vytištěné, říkají tomu Kupóny navíc (tohle funguje dobře už pár let)
Navíc si můžete sama ty body proměňovat na poukázky dříve, než vám to jednou za kvartál oni převedou a prakticky ihned ty body můžete použít k placení! Tohle funguje asi tak 2 měsíce nově.
No řekněte, není to náhodou lepší?! Snaží se tak lidi motivovat k tomu, aby nemuseli posílat poštou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.