Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na internet - Polsko?

Od: radecka27® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Obracím se s prosbou o radu. Při návštěvě Polska jsem sichtěla koupit boty, které již v moji velikosti neměli. Prodavačka mi ochotně napsala název obuvi a kód, s tím, abych se podívala na internet. Bohužel jsem prošla stránky internetu, ale požadovanou obuv jsem nenašla. Je možné, že obuv může být zobrazena na polských stránkách,popř. jak na to? Nemám žádné zkušenosti s objednávkami zboží v cizí zemi. Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Dejte název obuvi a kód, uvidíme, co se dá dělat...
doplněno 06.11.22 22:33: Podívejte na e-obuv eobuv.cz/...
doplněno 07.11.22 20:47:

radecka@ ještě dodám, že pokud bydlíte poměrně blízko hranic s Polskem, můžete si objednat dodání zboží do InPost Paczkomaty 24 se zaplacením předem a vybráním Paczkomatu, kde to v Polsku znáte. Některé obchody zasílají i do ČR..ale není to pravidlem. Mohu poradit, pokud dáte bližší info...třeba vnitřní poštou. Občas tam objednávám, sice nevím vše, ale co znám, poradím...

hodnocení

Upřesňuji k odpovědi: Jde o dámskou obuv LORETTA Vitale L06796-303, žluté barvy , kotníčková. /výrobce snad z Itálie/

Děkuji.

Takže tyto? csbuty.pl/...
pr

Pozor na ty polské InPost Paczkomaty. Nemám s ními žádné zkušenosti, ale údajně firma InPost neumožňuje vyzvednuti zásilky s mobilem které má české tel. číslo. Údajně to musí být pouze polské tel. číslo. Vyplývá to z českých recenzí u aplikace InPost na Google play play.google.com/... . Možná lepší způsob může být nechat si zásilku zaslat na některou polskou poštu v blízkosti hranic z Českem a tan si pro ní zajet. Kdysi jsem už to využil a není k tomu třeba mobil s aplikaci a polské tel. číslo.

irisek78*
hodnocení

0x

Zdravim,

zkuste dat google.pl a do hledacku typ zbozi, nebo pak jak vše hledam přes Allegro.pl (kdyz se registrujete tak mate i v připadě problemu s reklamackou apod. pomoc od Alegra, posilam odkaz, jsou tam žlute ale nevim zda to ma stejne znaceni. zadala jsem kmenovy nazev obuvi a pak nazev kolekce; allegro.pl/...

:)

hodnocení

Dobrý den, děkuji všem rádcům za snahu mi pomoci, moc si toho cením. Zvláště příspěvku od NONEK-opravdu na uvedené adrese jsem požadované boty našla, byť v jiné barvě. Zítra tam zatelefonuji, jelikož kamenné obchody jsou až u Varšavy a uvidím, jak pořídím. Ještě jednou velký dík.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]