Nejste přihlášen/a.
Děkuji
0x
Ale pokud to číslo ve vašem nicku je věk a jedná se o pár dnů po té události, neřešil bych to, tělo si poradí.
Ještě je tedy brzo to nějak propínat a zatěžovat. Všechny ty měkké tkáně dostaly prdu a musí se zahojit. Měla jsem kdysi natržený sval. Chodila jsem na obstřiky /injekce/a podvodní masáže. Domů mi dali Aphlox zábaly a Heparoid mast. Dnes je těch věcí víc, ale hlavně to chce čas.
0x
Může a nemusí to souviset s úrazem i s nepoužíváním nohy. Nechte si napsat Magnosolv. To je hořčík, ktery dobře funguje na křeče. Sáček je dobré rozdělit na dvě dávky. A kupte si nějaké mazání a na pár týdnů B- komplex /na nervy/. Kdyby to nepřestalo, objednejte se na rehabilitaci. Třeba pomůže nějaká elektroléčba, ultrazvuk, masáže, zábaly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.