Potřebuju poradit. Chodím s holkou, přes měsíc, která je lezba a já jsem hetero. Mám ji strašně ráda ale mám pocit že když se s ní rozjezdu tak to bude mezi námi divné. Ví že se mi líbí asijští kluci a přímo miluju určité typy kluků ale ona se mi taky líbí. Nevím jak pokračovat dál, jestli s ní mám ještě chodit nebo to ukončit. Pár našich kamarádů to ví a podporují nás, ale já jim nechci lhát že ji miluji. Ona sama ví že ji nemiluju ale mám ráda, ale v poslední době mám i pocit že má zájem o jiné holky. Proto se ptám zda pokračovat ve vztahu nebo to ukončit?
Jak chceš pokračovat ve vztahu, který vlastně vztahem není? Zjednoduš si život! Bude se Ti lépe usínat. Ona Tě má za kamarádku a zajímají ji jiné holky. Už tohle Ti snad rozhodování usnadní.To je tedy jen o Tvém vnitřním rozhodnutí. S ní to ani nemusíš konzultovat. A když ani jednu z Vás neznáme, tak jak máme správně poradit?
poradte.cz je poradnou laiků, většinou v důchodovém věku. Opravdu myslíš, že ti někdo bude umět poradit? A v takové situaci, opravdu si myslíš, že radit lze? Neblázni!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.