Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naplnit skořepinový kufr?

Od: jachman odpovědí: 6 změna:
Dobrý den, chci si pořídit skořepinový kufr, ale nevím jak ho celej naplním, když je zapínaní zipu v polovině. Nemáte někdo tip na video?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A to je nějaká povinnost? naplnit celý objem kufru?

Já si dám na hromadu věci, které si chci na cestu vzít a pak je rovnám do kufru. Když dám na spodek menší věci a potom je proložím třeba ručníkem nebo mikinou, tak se na takovou plochu dá narovnat další oblečení, které "zapadne" do horní poloviny kufru.

A některé kufry mohou mít i popruhy nebo síťku, která dělí kufr na poloviny.

jachman
hodnocení

Chci ho naplnit skoro plný, ale obávám se že se to i přes popruhy sesype.

liska5
hodnocení

0x

Jak zip jen do poloviny? Já tam mám dva zipy. A uvnitř ve stěnách kapsy a pásky, které zapnu přes oděvy, aby je držely a nesesypalo se to. Mám lepší zkušenost s těmi měkkými kufry. nenakřápnou se a mnohé se dají zvětšit / taky zipem po obvodě/. Hlavně, ať to má odolná kolečka.

jachman
hodnocení

Kufry mají zip v polovině, rozdělí se na dvě púlky oproti textilním kufrúm, ty mají zip na horní části.

No jo, kdo umí tak ten holt umí! Kdo neumí tumo se to sesype!

lee*
hodnocení

0x
Náš kufr se otevře na 2 poloviny a každá ta půlka je celá krytá látkou na zip. Takže v každé půlce kufru jsou zabalené věci zajištěné zipem. Přijde mi to lepší než ty stahovací pásky, ty věci dost muchlají

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]