Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stolice častější

Od: miro4 odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer. Dnes mám častější stolici během dne bez příměsí krve. Trochu mne bolí břicho teplotu nemám. Problém jsem ještě nikdy neměl. Mužete mi poradit jaký si vzít dostupný lék tablety atd v lékárni? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

id
hodnocení

10x
Proč na vše hned léky? Břicho vás bolí jen trochu což je u průjmu normál. Něco vám asi nesedlo ze stravy. Dejte si suchý rohlík a hodně pijte. Ráno bude lépe.
Pokud ne, tak to začněte řešit. Sem tam pročistit střeva je zdravé.

liska5
hodnocení

3x

Mohlo by stačit živočišné uhlí. Bývá pod různými názvy: Carbo Max, Carbantox, Carbosorb. Víc pijte - nejlépe černý čaj / nesladit/. Jezte dietně. Vynechte těžká a mastná jídla, nadýmavé zeleniny, sladkosti.. Naopak jsou dobré banány, rýže, vařená mrkev, rohlíky.

111®
05.11.22 16:55
hodnocení

2x
Smekta

hodnocení

0x
Imodium 2 mg je lék , který rychle zabírá.Nejdříve 2 tablety,pak po každé řídké stolici jednu tabletu.Nejvíce 8 tablet za den.Ale někdy stačí jen ty dvě tablety a je po problému.

hodnocení

0x

ja som mal podobne problemy a dal ma dokopy hylak forte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]