Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Láska na pracovišti

Od: inkognitodv odpovědí: 6 změna:
Ač jsem verna zena s detmi, platonicky jsem se zamilovala do kamarada/kolegy. On to ví. Ani jeden to nechce posunout dál.Ja mu vyhovuju jako kamoska a sama jsem vcelku stastne vdana a vsak s timto muzem se vidím kazdy den v praci.Je mily, pozorny, vzdy chodi hlavne za mnou, srandičky a škádlení.Motá mi hlavu. Jak se tohohle vlastne niceho ,co me vnitrne zžíra zbavit? Bez toho abych musela zmenit praci? Nikdy jsme spolu nespali, ani pusa nebyla a ani obejmuti.Je to ciste platonicke.Dekuju za radu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

9x

Není to vzácný jev. Nejvíc nevěr je prý přes zaměstnání. Nikam nic neposouvejte. To by se pak spustila lavina. Doma u obou, i na pracovišti.

mate59
hodnocení

6x
Co je v domě, není pro mně.Tím se řiďte.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, pokud to zůstane stále platonické, tak to nikomu neškodí. Máte právo na své tajemství (sny) a hlavně se určitě do práce každý den i těšíte, což je příjemné. Zdravím!

id
hodnocení

0x

Promiňte, vy jste taková xxxx, že mu povídáte o vašich citech a platonické lásce?

ltz
hodnocení

0x
Hodně lidí se rozvádí kvůli nevěře, jsou jich celé zástupy. Je těžké se toho citu zbavit, ale i tak se snažte, abyste neselhala a záhy se také neocitla v tom zástupu. To by byla škoda, když máte jinak tak vzácně šťastné manželství.

hodnocení

0x

Milá "věrná ženo s dětmi", nevím, co chcete slyšet. Ano, občas se stane, že se objeví někdo, kdo se Vám bude zdát lepší, společenštější, galantnější, legračnější, než ten "Váš moula doma." To se stává, leč, už je pozdě...;)

Zřejmě máte v práci málo práce, hodně roupů a kus pracovní doby ztratíte legráckami a škádlením. Zkuste třeba linku ve Foxcoonu, Panasoniuc, KYB, Ronalu, Jtektu a garantuji Vám, že si nebudete mít čas dojít ani na záchod. Natož na nějaké škádlení a srandičky. A bude po lásce natošup.

Máte manžela, máte děti, věnujte svou lásku a pozornost především jim. A jen tak mimochodem, také se mi občas někdo líbil, kdo nebyl mým manželem, ale netroubila jsem to ani jemu, ani ostatním kolem sebe. A ono to za chvíli přešlo. Nevím, proč se spolupracovníkovi svěřujete se svou náklonností. To by přece "věrná žena s dětmi" nikdy neudělala. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]