Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asi se líbím dvěma klukům. Co mám dělat?

Od: lindi odpovědí: 6 změna:
Dobry den, je mi 15, chodim do prvaku na stredni a mam takovy problem, ze pred mesicem se mi zacal libit jeden kluk - Jakub, psali jsme si dost a nakonec me pozval ven, bylo to fajn. Zaroven jsem v tu dobu uz chodila do tanecnich s jednim klukem - Filipem, ktery byl pro me vzdy kamarad. Jenze kdyz se Filip dozvedel, ze jsem byla s Kubou venku, moc se na to netvaril...ale nijak jsem to neresila. O par dni pozdeji pak me pozval ven. Byli jsme spolu nakonec trikrat. Mam takovy pocit, ze se mu asi libim a nechce, abych chodila ven s Jakubem. S Jakubem jsem mezitim byla jeste dvakrat (o tom jsem ale Filipovi rikala). Jen Jakub nevi, ze se asi libim i Filipovi. Co si o tom myslite vy? Myslite, ze kdyz takhle kluk pozve holku se kterou chodi do tanecnich, ze se mu libi? Co mam delat? Nemuzu uz takhle chodit ven s obema...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jednoduche : travte volny cas s tym chlapcom, ktory vas pritahuje, pozvania toho druheho odmietajte.

hodnocení

3x

Dobrý den. Musíte si ujasnit, co chcete Vy sama. Ano, dá se předpokládat, že se líbíte oběma a mají o Vás zájem.

michalverner
hodnocení

2x
Pokud se Vám líbí Jakub choďte s Jakubem.Druhému to řekněte.Něco mi říká že to přežije.Lepší to vědět rovnou než se nechat tahat za nos.Tím byste za ten nos tahala oba.
Pokud tedy nejde o to (jak to většinou bývá) že nechcete být za tu špatnou nebo že si necháváte "zadní vrátka" kdyby to s jedním nevyšlo.

hodnocení

1x
Ahoj, já si myslím, že se ti víc líbí Jakub, protože jsi mu neřekla o Filipovi, ale Filipovi jsi o Jakubovi řekla v pohodě, protože ho prostě bereš jako kámoše. Jinak se určitě líbíš oběma, tak si sama řekni, kdo bude asi lepším
michalverner
Tak nevím co si o té Vaší radě myslet...každopádně mi připadá jako "TOP"...
Tazatelka uvádí že se jí líbí Jakub.Vy píšete že si myslíte že se jí líbí Jakub.
Tazatelka uvádí že Filip je kamarád z tanečních.Vy píšete že Filip je kamarád.
Tazatelka uvádí že se jim líbí.Vy uvádíte že se oběma líbí.
Tazatelka uvádí že neví co dělat.Vy uvádíte že má vědět co dělat.

hodnocení

0x
V útlém dětství jsem měl doma knihu "Malá čarodějnice".
No a ta malá čarodějka občas dávala průchod emocím a výskala: "Hopsa hejsa, je filipojakubská noc"
Přeberte si to jak chcete :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]