Nejste přihlášen/a.
Dobry den, je mi 15, chodim do prvaku na stredni a mam takovy problem, ze pred mesicem se mi zacal libit jeden kluk - Jakub, psali jsme si dost a nakonec me pozval ven, bylo to fajn. Zaroven jsem v tu dobu uz chodila do tanecnich s jednim klukem - Filipem, ktery byl pro me vzdy kamarad. Jenze kdyz se Filip dozvedel, ze jsem byla s Kubou venku, moc se na to netvaril...ale nijak jsem to neresila. O par dni pozdeji pak me pozval ven. Byli jsme spolu nakonec trikrat. Mam takovy pocit, ze se mu asi libim a nechce, abych chodila ven s Jakubem. S Jakubem jsem mezitim byla jeste dvakrat (o tom jsem ale Filipovi rikala). Jen Jakub nevi, ze se asi libim i Filipovi. Co si o tom myslite vy? Myslite, ze kdyz takhle kluk pozve holku se kterou chodi do tanecnich, ze se mu libi? Co mam delat? Nemuzu uz takhle chodit ven s obema...
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
michalverner
2x
Pokud se Vám líbí Jakub choďte s Jakubem.Druhému to řekněte.Něco mi říká že to přežije.Lepší to vědět rovnou než se nechat tahat za nos.Tím byste za ten nos tahala oba.
Pokud tedy nejde o to (jak to většinou bývá) že nechcete být za tu špatnou nebo že si necháváte "zadní vrátka" kdyby to s jedním nevyšlo.
Pokud tedy nejde o to (jak to většinou bývá) že nechcete být za tu špatnou nebo že si necháváte "zadní vrátka" kdyby to s jedním nevyšlo.
1x
Ahoj, já si myslím, že se ti víc líbí Jakub, protože jsi mu neřekla o Filipovi, ale Filipovi jsi o Jakubovi řekla v pohodě, protože ho prostě bereš jako kámoše. Jinak se určitě líbíš oběma, tak si sama řekni, kdo bude asi lepším
michalverner
Tak nevím co si o té Vaší radě myslet...každopádně mi připadá jako "TOP"...
Tazatelka uvádí že se jí líbí Jakub.Vy píšete že si myslíte že se jí líbí Jakub.
Tazatelka uvádí že Filip je kamarád z tanečních.Vy píšete že Filip je kamarád.
Tazatelka uvádí že se jim líbí.Vy uvádíte že se oběma líbí.
Tazatelka uvádí že neví co dělat.Vy uvádíte že má vědět co dělat.
Tazatelka uvádí že se jí líbí Jakub.Vy píšete že si myslíte že se jí líbí Jakub.
Tazatelka uvádí že Filip je kamarád z tanečních.Vy píšete že Filip je kamarád.
Tazatelka uvádí že se jim líbí.Vy uvádíte že se oběma líbí.
Tazatelka uvádí že neví co dělat.Vy uvádíte že má vědět co dělat.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]