Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit společenské mikiny?

Od: milan89 odpovědí: 7 změna:

Zdravím. Prosím doporučte mi nějaký obchod kde koupit pánské mikiny. Vim že je na trhu toho hromada ale málokdy jsem si v obchodě nějakou vybral. Bud jsou tak potisky přes celé břicho nebo velké nápisy v angličtině. Prostě normální mikana kterou by si člověk vzal třeba do kina nebo na večeři.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

daniela03
hodnocení

6x

hodnocení

4x

Mikina je sportovní oděv. Nikdy, v nijaké formě nemůže být společenská. Na společenské události, tedy i na večeři v restauraci, je úplně jiný typ oblečení. *stop* Do KFC můžete, samozřejmě v mikině jít, ale to opravdu není společenská záležitost v restauraci. Do restaurace, když už hodně neformálně, pak v saku a tričku bez obrázku.

doplněno 04.11.22 17:47:

Pánové, přečtětě si otázku a také nadpis. Tazatele zajímala společenská mikina a ne běžná mikina, ve které s přítelkyni zajde "na jedno" a při té příležitosti dá guláš. Otázka měla znít jinak a podle toho by byla i odpověď.

lee*
Promiňte, ale v jakém žijete století? Pokud jdu na slavnostní večeři- slavíme narozeniny, výročí, tak volíme lepší oblečení. Ale pokud večer máme chuť zajít do hospůdky "vedle" (žádný pajzl) nebo jdeme třeba s dalším párem na pokec u piva/vína tak úplně v pohodě v džínách a mikině. A rozhodně nijak nevybočujeme. Je teda fakt, že návštěvu restaurace nepovažuji za společenskou událost
milan89
hodnocení

Přesně tak Lee. Pokud půjdu s přítelkyní do kina tak nepůjdu v saku. Na internetu vidím dost hezkých mikin ale v obchodě nic moc... A jelikož mám trochu atletickou postavu tak bez vyzkoušení si přes e-shop nic objednávat nechci. Z 90% by mi to nesedlo. Vím že bych to do 14 dnů mohl vrátit ale to mi přijde takové blbé.

lee*
S nákupem v kamenném obchodě neporadím, my právě nakupujeme jen přes e shop a s vrácením žádné problémy. Výběr je daleko lepší než u nás v obchodech a i ceny příznivější. Pokud je u vás sportisimo zkuste tam. Mají dost "hoodie" mikin kdy třeba černá má i černě vyšité logo Nike a nebo je tedy v kontrastní barvě, ale malinké. Nic přes celá prsa. Třeba jen 5cm fajfka

futra
hodnocení

0x

Na www.bonprix.cz mají také bez potisku.

milan89
hodnocení

Dík za tip. Pěkné mikiny a za rozumnou cenu. Dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]