Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomoc! Mám asi komplex

Od: anonim odpovědí: 12 změna:
Prosím o radu. Dříve jsem mēla docela nadváhu ale ted jsem konečnē zhubla a mám postavu jakou bych chtēla... až na to, že mám povislá prsa. Je to z toho jak jsem zhubla a protože se vším ostatním mi samozřejmē zhubla i prsa a zmenšili se a teđ je kuže kolem nich volná. Asi to není tak hrozný ale trápí mē to tak moc, že se musím nechat tričko i při sexu se svím přítelem protože se za to stydím a jsem z toho nervózní. :( Přítel mi sám řekl, že mu to nepřijde tak hrozné a, že se mu má prsa líbí. Ale já jsem z toho i tak ve stresu. Potřebuju piradit co s tím dēlat... existuje třeba nējaký cvik aby se prsa zpevnila? Nebo budu muset jít prostē na plastiku? Předem dēkuji za odpovēd a pomoc. <3

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Vyzkoušejte tyto cviky na zpevnění prsou:

nadrain.cz/...

anonim
hodnocení

Dēkuju moc <3

hodnocení

3x

Musíte si uvědomit, že ne všechny orgány ve Vašem těle se budou chovat tak, jak si přejete.

Dokud jste byla baculatější, měla jste víc podkožního tuku. A ten tuk byl elastický, držel prsa v určité poloze, tedy vztyčenější.

Zhubnutím celého těla jste se podkožního tuku zčásti zbavila všude i na prsou, tím pádem prsa poněkud poklesla. Nic si z toho nedělejte, v posteli nejste na módní přehlídce a pokud Vás má Váš druh opravdu rád, vadit mu to rozhodně nebude. Až se jednou stanete maminou, uvidíte, jak pokleslá prsa budete po kojení mít. Co s tím naděláte? Hlavně, že je máte zdravá. Nemám pravdu.

A než na plastiku, ztotožnila bych se tady s jiným rádcem a doporučila Vám spíš nějaké doučování češtiny. Co Vám ten ubohý jazyk udělal, že ho tolik przníte? Jaga.

Chcete mít pěkná prsa. Co je /nebo není/ v hlavě, to Vás nechává chladnou?

anonim
hodnocení

Moc dēkuju za odpovēd. Máte pravdu <3 A za ty hrubky se omlouvám. Vím, že to zní spíš jako výmluva ale mám víc než dost dis poruch (dislektik, disgrafik a pod...) Takže i když jsem se snažila to napsat správnē očividnē se mi to nepovedlo. Omlouvam se a dēkuji za odpovēd <3

Dobře, toto chápu, není každý z nás hned profesorem češtiny. Ale zajímá mě, proč nepoužíváte klasické ě? Tedy e s háčkem? Místo toho tam dáváte nějaké divné e s ležatou čárkou nad písmenem. Hledala jsem to na své klávesnici a nikde jsem to písmeno nenašla, asi to zde ani nemám. Kde jste to písmeno vzala? Jaga.

anonim
hodnocení

Ani já sama pořádnē nevím. Stáhla jsem si přez obchod play klávesnici (fonds) a na té klávesnici nēkterým písmenkám chybí háčky a čárky. Místo toho tam jsou tato písmenka: ē,đ a td... Tu klávesnici si nechávám i přez ty vady protože má spoustu možností na vzhled písmenek, třeba , , .♕

hodnocení

1x

Aha. A s tym istym nickom mate zase problem, ze partner ma maleho. Trolit treba vediet, toto je slabe.

anonim
hodnocení

Proč mi to píšete pod oba přízpēvky? Znovu píšu, že otázky myslím vážnē a nikoho netrolím. Jesli vám moje otázky přijdou smēšné nemusíte na nē odpovídat. Potřebovala jsem jen pomoct.

etana*
hodnocení

0x

Že nejste nervózní z té úděsné češtiny, kterou przníte asi víc než váš přítel vás. Ovšem tomu jistě vaše trochu povislá prsa nevadí, chlapi to mívají celkem rádi. Nafouknuté implantáty v posteli většinou neocení.

anonim
hodnocení

Omlouvám se za hrubky. Mám s tím pomērnē problém... A dēkuji za odpovēd. A tou plastikou jsem nemyslela zvētšení ale jen nadzvednutí aby mēla zase správný tvar.

hodnocení

0x

Hlavně se tím netrapte, určitě to není tak strašné, jak to vidíte svým pohledem. Buďte ráda, že máte prsíčka milá a zdravá a že je má partner rád taková, jaká jsou, a hlavně vás celou. Za pravopis se taky netrapte, někdo má problémy s češtinou, jiný s matematikou a neumí ani pořádně násobilku, natož si spočítat výplatu. Chtěla bych některé ty mudrlanty prudící tady vidět v reálu. Dcera mojí známé je na tom s prsy stejně jako vy, ale teď objevila možnost plastické operace na zmenšení prsou, kterou nebude muset platit. Napište mi na ajka5 zavináč volny cz a spojím vás s ní, nebo aspoň pošlu informace. Zdravím vás!

anonim
hodnocení

Dēkuji za odpovēd a za to, že chápete muj problém s pravopisem <3 Spojovat se s ní zatím nebudu. Mēla jsem tu jednu odpovēd ve které mi paní poradila nējaké cviky na zpevnēní prsou. Nejprve to skusím tēmi cviky a kdyby to nešlo tak se vám ozvu. Moc dēkuji za odpovēd :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]