Nejste přihlášen/a.
Musíte si uvědomit, že ne všechny orgány ve Vašem těle se budou chovat tak, jak si přejete.
Dokud jste byla baculatější, měla jste víc podkožního tuku. A ten tuk byl elastický, držel prsa v určité poloze, tedy vztyčenější.
Zhubnutím celého těla jste se podkožního tuku zčásti zbavila všude i na prsou, tím pádem prsa poněkud poklesla. Nic si z toho nedělejte, v posteli nejste na módní přehlídce a pokud Vás má Váš druh opravdu rád, vadit mu to rozhodně nebude. Až se jednou stanete maminou, uvidíte, jak pokleslá prsa budete po kojení mít. Co s tím naděláte? Hlavně, že je máte zdravá. Nemám pravdu.
A než na plastiku, ztotožnila bych se tady s jiným rádcem a doporučila Vám spíš nějaké doučování češtiny. Co Vám ten ubohý jazyk udělal, že ho tolik przníte? Jaga.
Chcete mít pěkná prsa. Co je /nebo není/ v hlavě, to Vás nechává chladnou?
Dobře, toto chápu, není každý z nás hned profesorem češtiny. Ale zajímá mě, proč nepoužíváte klasické ě? Tedy e s háčkem? Místo toho tam dáváte nějaké divné e s ležatou čárkou nad písmenem. Hledala jsem to na své klávesnici a nikde jsem to písmeno nenašla, asi to zde ani nemám. Kde jste to písmeno vzala? Jaga.
Že nejste nervózní z té úděsné češtiny, kterou przníte asi víc než váš přítel vás. Ovšem tomu jistě vaše trochu povislá prsa nevadí, chlapi to mívají celkem rádi. Nafouknuté implantáty v posteli většinou neocení.
Hlavně se tím netrapte, určitě to není tak strašné, jak to vidíte svým pohledem. Buďte ráda, že máte prsíčka milá a zdravá a že je má partner rád taková, jaká jsou, a hlavně vás celou. Za pravopis se taky netrapte, někdo má problémy s češtinou, jiný s matematikou a neumí ani pořádně násobilku, natož si spočítat výplatu. Chtěla bych některé ty mudrlanty prudící tady vidět v reálu. Dcera mojí známé je na tom s prsy stejně jako vy, ale teď objevila možnost plastické operace na zmenšení prsou, kterou nebude muset platit. Napište mi na ajka5 zavináč volny cz a spojím vás s ní, nebo aspoň pošlu informace. Zdravím vás!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.