Nejste přihlášen/a.
dobrý den, u csob mi nedali zadné info, otázka zní proc mi banka poslala novou Visa kartu kdyz v v srpnu mi menili mastercard za novou? Co za tím stojí? pokud nekdo víte proc napšte diky
Moje starší příbuzná ji také dostala: VISU. Před tím měla Mastercard. Pokud ji aktivuje a bude platit kartou v min. hodnotě 500,- Kč po dobu 3 měsíců, dostane zpět 1500,- Kč (za 60 dnů). PIN zůstává. Telefonicky jsem kontaktovala ČSOB a tak mi to bylo vysvětleno. Jedná se o marketingovou akci pro VISU. VISA je i častěji používaná a Mastercard je zase o trošičku rychlejší a je vhodnější pro platby v cizině. Kartu Visa nemusíte aktivovat a můžete používat tu starou Mastercard.
Vím o tom, napsali mi taky SMS, že mi pošlou novou. I když ta stará mi platí ještě 2 roky. Podmínkou bylo tou novou kartou stále platit. PIN byl stejný, jako u té stávající. Takže vlastně ani nevím, proč to dělají. Snad aby pomohli chudé České poště, aby měli někteří lidé co dělat. A když tu kartu přijmeme a budeme jí platit,aspoń 5 x měsíčně, dostaneme jednorázovou odměnu - horentních 500 Kč. Za které se pořádně rozšoupneme.
Zavolala jsem si na ČSOB. Novou kartu jsem nechtěla, stará mi stačí. Těch horentních 500 Kč jsem se vzdala. A paní mi řekla, že až karta přijde, ať ji naněkolikrát přestřihnu a vyhodím. Což jsem udělala.
Ano, tak se to dělá. Plno lidí se stará, tiskne karty, tiskne průvodní dopisy, kompletuje to do obálek, vozí na poštu - a posílá lidem, kteří to nechtějí a nemají o to zájem. Ale ti lidé mají práci a dostanou zaplaceno. Vy jen šmiknete nůžkami a jejich práce je v čudu. Ale zaplaceno za ni dostanou. A VO TOM TO JE. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.