Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc poslala banka novu kartu?

Od: martinpeugeot® odpovědí: 10 změna:

dobrý den, u csob mi nedali zadné info, otázka zní proc mi banka poslala novou Visa kartu kdyz v v srpnu mi menili mastercard za novou? Co za tím stojí? pokud nekdo víte proc napšte diky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Moje starší příbuzná ji také dostala: VISU. Před tím měla Mastercard. Pokud ji aktivuje a bude platit kartou v min. hodnotě 500,- Kč po dobu 3 měsíců, dostane zpět 1500,- Kč (za 60 dnů). PIN zůstává. Telefonicky jsem kontaktovala ČSOB a tak mi to bylo vysvětleno. Jedná se o marketingovou akci pro VISU. VISA je i častěji používaná a Mastercard je zase o trošičku rychlejší a je vhodnější pro platby v cizině. Kartu Visa nemusíte aktivovat a můžete používat tu starou Mastercard.

*pozdrav*

Omlouvám se. Pokud nakoupí 5x v měsíci na kartu v min. hodnotě 500,- Kč, tak dostane 500,-Kč. Těch 1.500,- se týkalo jiné akce.

*mir*

hodnocení

2x

Vím o tom, napsali mi taky SMS, že mi pošlou novou. I když ta stará mi platí ještě 2 roky. Podmínkou bylo tou novou kartou stále platit. PIN byl stejný, jako u té stávající. Takže vlastně ani nevím, proč to dělají. Snad aby pomohli chudé České poště, aby měli někteří lidé co dělat. A když tu kartu přijmeme a budeme jí platit,aspoń 5 x měsíčně, dostaneme jednorázovou odměnu - horentních 500 Kč. Za které se pořádně rozšoupneme.

Zavolala jsem si na ČSOB. Novou kartu jsem nechtěla, stará mi stačí. Těch horentních 500 Kč jsem se vzdala. A paní mi řekla, že až karta přijde, ať ji naněkolikrát přestřihnu a vyhodím. Což jsem udělala.

Ano, tak se to dělá. Plno lidí se stará, tiskne karty, tiskne průvodní dopisy, kompletuje to do obálek, vozí na poštu - a posílá lidem, kteří to nechtějí a nemají o to zájem. Ale ti lidé mají práci a dostanou zaplaceno. Vy jen šmiknete nůžkami a jejich práce je v čudu. Ale zaplaceno za ni dostanou. A VO TOM TO JE. Jaga.

Někomu může VISA vyhovovat více než Mastercard. Ono to není úplně totožné

tomaso
hodnocení

1x
Visa se ted strašně snaží takže možná obecně mění MasterCard za Visa...

karta
hodnocení

1x

Debetku nebo kreditku? To ti snad odpovi banka, proc ti zaslala kartu.

hodnocení

1x
Pravdepodobne pre majiteľov banky Visa poskytla lepšie služby a tak dochádza ku výmene. To isté sa stalo pred rokom v Slovenskej sporiteľni,kde všetkým to vymenili za Visa kartu.

csob
hodnocení

0x
Nekdy posilaji jako promo akci treba kreditky.. neaktivovane. je to kreditka, nebo debetka? V IB co vidite?

hodnocení

0x

Posílají ji jako reklamní. Není potřeba jí aktivovat. Mastercard zůstává funkční.

hodnocení

0x
Co třeba Gold...?
Náročnějším zákazníkům ČSOB nově nabízí ČSOB Kreditní kartu typu Gold s úvěrovým limitem od 100.000,- Kč. Nikoliv náhodou je obrazovým motivem této karty „srdcové eso“.
Už jste mezi vybranými...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]