Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest ruky

Od: qwert odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli se někdo nesetkal s podobnou věcí. Asi dva dny zpět jsem něco chytil, klasická slabost, bolest hlavy, horečka, bolest zad. Začíná to být pomalu lepší, ale nejdříve na bicepsu, poté na celé ruce se mi objevili červené fleky, jako bych měl podrážděnou kůži. Ruce nesvědí ani trochu, ale zato strašně bolí, jako nohy po celodenní túře. Doktora se mi s tím otravovat zatím nechce, ale když si všimnete času vložení, tak vám dojde, že nemůžu usnout.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Jediná rozumná rada je otravovat doktora, co nejdřív.

sarscov2
hodnocení

4x

To je covid.

hodnocení

2x

Zdravím.
Přidávám se...Covid jako vyšitý.

hodnocení

0x

zdravím ,

jak řikají kolegové covid zašel bych si na test ještě napadá nepali vás při močení zanět močového měchyře nebo zanět ledvin ,ale u to by jste měl vysoké horečky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]