Ahoj,o2 mi začalo každý týden strhává automaticky 99kc. Přijde mi pokaždé sms s tímto textem"potvrzujeme platbu pro solingo ve výši 99,0 Kč za infinite plus SAS" Nevíte někdo co to sakra je a jak se toho zbavim? Nic jsem si neobjednaval. Díky za radu.
1. Zablokovat platby tretim stranam. Nejlepe telefonicky na hotline O2. Tam rovnou nadiktuji i kontakt na tu spolecnost a kdy a ke kolika platbam doslo. 2. Napsat na zjisteny kontakt, ze zadate o vraceni plateb (jejich seznam) s tim, ze jste si nic neobjednal. 90% podobnych vykuku prachy bez kecu vrati. Hrajou na zisk z tech, co to neresi nebo nevi jak.
to jsou šmejdské praktiky o2. Divím se že toho operátora ještě máš.Ještě se pochlub že máš paušál! Je to popsané na idnes.cz a na forum mobilmania, pod článkem nějaký pán píše pravidelně má zdokumentované a že podával oznáměnení. Jenže tyhle podvody se dějí tak min 7 let a stále se se písnička opakuje BOhužel O2 je zločinecká firma, kdyby to byl opak, tak by vám infolinka nebo někdo na pobočce pomohl, ale oni dělají vše proto aby to nešlo, vykrucují se Okamžitě bych přenesl číslo k jinému operátorovi, a to na kredit.
O2 je zločinecká firma dlouhá léta a vidím, že jejich praktiky neberou konce. Měli jsme u nich kdysi dávno X tisíc benefit bodů za volání a když jsme si šli vybrat nové telefony, tak nám sdělili, že body jsou dávno zrušené a ještě lhali, že každého upozornili. Hned jsme vytáhli Sim karty a nechali je tam. O2 nikdy, ani kdyby to byl jediný operátor!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.