Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat přívěsek - satanský kříž

Od: 3t* odpovědí: 8 změna:

Poraďte prosím kde bych sehnal stříbrný přívěsek na krk - obrácený křesťanský kříž, tzv. Petrův kříž. Jediné co jsem našel jsou tyto stránky: 666.cz/...,tak snad to prodává ještě někdo jiný. Budu vděčný i za každou zahraniční stránku s tímto sortimentem (i když objednávání v angličtině by pro mě bylo asi obtížnější). Popřípadě poraďte, jaké slovo googlit (satans cross, dark cross mi nehází žádné relevantní výsledky). Děkuji.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

zbozi.cz/...

doplněno 16.08.10 18:03:

zbozi.cz/...

3t*
hodnocení

inzinyrka děkuju, škoda že se mi tu neobjevila možnost tvůj tip ohodnotit. Jako jediná jsi odpověděla věcně a nestupidně, toho je třeba si vážit ;)

Kde sehnat přívěsek - satanský kříž

*hi*kuju

doplněno 16.08.10 21:41:

hodnotit nemůžeš, dokud se nezaregistruješ, ale to není důležité.

specs*
hodnocení

0x

Stím ti pomůže Lord Satan osobně :) Třeba ti nějakej uková *smich*...

technikjirik*
hodnocení

0x

evidentně ty sám(a) výš jak má vypadat, takže už nemůže být velký si jej vymodelovat z moduritu nebo hlína jako formu a vylít cínem. Jako satanista, jsi jistě obeznámen s literaturou a všemi dostupnými informacemi proč jak a nač se takový kříž používá a jaké má mít paramtry a vzhled... ale jak tak nad tebou přemýšlím tak spíš nemáš ani potuchy v čem satanismus a jeho atributy spočívají...

specs*

Toto byla jen odpověd na pobavení a né nějak pomoct :) nechtěl jsem naštvat no jen mě to tak napadlo :) o Satanismu nevím nic nebo na takový **** vůbec nemyslím/něvěřím/a je mi to za 12 Horama někde...

:) Ale už nebudu sem psát podobné odpovědi nikdo se nepobaví mno..

ma2b
hodnocení

0x

Jako správnej satanista si musíš uříznout péro, to si pověsit na provázek a pak ho v dolní třetině jen probodnout hřebíkem.

1jara*

Může být i rezavý!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]