Nejste přihlášen/a.
Poraďte prosím kde bych sehnal stříbrný přívěsek na krk - obrácený křesťanský kříž, tzv. Petrův kříž. Jediné co jsem našel jsou tyto stránky: 666.cz/...,tak snad to prodává ještě někdo jiný. Budu vděčný i za každou zahraniční stránku s tímto sortimentem (i když objednávání v angličtině by pro mě bylo asi obtížnější). Popřípadě poraďte, jaké slovo googlit (satans cross, dark cross mi nehází žádné relevantní výsledky). Děkuji.
evidentně ty sám(a) výš jak má vypadat, takže už nemůže být velký si jej vymodelovat z moduritu nebo hlína jako formu a vylít cínem. Jako satanista, jsi jistě obeznámen s literaturou a všemi dostupnými informacemi proč jak a nač se takový kříž používá a jaké má mít paramtry a vzhled... ale jak tak nad tebou přemýšlím tak spíš nemáš ani potuchy v čem satanismus a jeho atributy spočívají...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.