Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2 práce na hpp

Od: nemroma odpovědí: 5 změna:
Mám jednu práci na hpp, ale je to pohodová práce, která spočívá s v tom, že na něco kliknu a pak hodinu čekám. Za den tedy 7x kliknu a večer udělám report. Nic víc, pohoda. Mohu k tomu mít druhou práci, tentokrát jako vedoucí týmu těchto tlačkařů, v jiné společnosti?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Odpověď bohužel nemám, ale mohl byste mi dát prosím tip co je to prosím za práci? Mám kamarádku v částečném ID a potřebuje sehnat právě něco podobného, protože má problémy s pohybem. Děkuji vám.

Pokud nechcete psát veřejně, tak poprosím vnitřní poštou.

jm
hodnocení

0x
Ve stejném oboru a jiné firmě? Zeptejte se personální, ve smlouvách bývá podmínka že nesmíte pro konkurenci pracovat ani donášet...
nemroma
hodnocení

Stejný obor, ve firmě v jiném odvětví. Banka Vs poskytovatel internetového připojení

jednaholka
hodnocení

0x

Ano, nemůžou vám zakázat jinou práci na HPP. Mohou ve smlouvě dělat problémy, když budete pracovat pro konkurenci, tj. v úplně stejném oboru. Tam by vám mohli například napařit pokutu, pokud by to bylo ve smlouvě.

Ale pokud to nebude konkurent a stejný obor, klidně můžete.

nemroma
hodnocení

Ve smlouvě nic nemám, jen ze se to řídí zákoníkem práce. V zákoníku jsem našel, ze potřebuji souhlas, pokud se jedná o stejnou pozici, to se ale nejedná, jelikož vedoucí je něco jiného?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]