Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stav po operaci plotének L5S1

Od: radotinskej odpovědí: 2 změna:
Zdravím jsem cca 19 dní po operaci plotének L5S1 ( excochleace ploténky)
Chtěl bych se zeptat jak vám bylo po propuštění z nemocnice a jestli byl problém s bolestí při pohybu nebo když člověk lezl do postele a zase vstával.
Prostě jak vám bylo a co vám pomáhalo. Děkuji Jarda

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

etana*
hodnocení

1x

JIstě vám v nemocnici rehabilitační pracovník ukázal, jak vstávat a jak si lehat, že nemáte nějakou dobu vůbec sedět atd. Když to budete dodržovat, budete denně cvičit, jak vás naučili, tak by vás nic moc bolet nemělo. Byla jsem už při odchodu z nemocnice v pořádku a po šesti nedělích budete v cajku. Nevím, jakou máte práci, podle toho se bude odvíjet další postup. A cvičení už napořád, denně aspoň chvilku.

hodnocení

1x
Ja sem po operaci šel druhej den po příjezdu z nemocnice do garaže a opravil švarovi auto
4 den po operaci sem na pokoji měnil žárovky sestry ze mě byly na větvi *smich*
Za volant sem vlez v podstate hned co sem dojel domú
Doktor mi tenkrat v plzni řek : když vas vidim nebudu vam nic zakazovat jen vám doporučim nic nepřehánět
V podstatě to zkoušejte do první bolesti pak odpočinek a námahu si dávkujte postupně
Musel sem doma vyměnit matraci v posteli mel sem rad tvrdší matrace a po operaci na tom spat uz nešlo spim na měkým a pohoda
Další vec o který dodnes nejsem přesvedčen že byl dobry napad byly lázně na radonu v Jachymově
Lazně byly supr to je bez debat ale mě rok boleli zada a já nevedel co stim
Přez den jak sem se hejbal pohoda ale večer jak sem ulehnul tak do pul hodiny horor ja prochodil noci a sežral brufíkú *smich*
Dnes sem v pohode delam vše co chci zada sou v pohodě a drží samozřejmě se hlidam abych neudelal nakou zbytečnou kravinu
Opravuju auta šteluju stroje nemam problém udélat kotrmelec
Pravidelně necvičim a ani to nemam v planu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]