Nejste přihlášen/a.
Jsem opravdu ohromená mírou nelaskavosti v odpovědích. Skutečně mi připadá, že kdo šel kolem, ten si kopl. Děkuji @berger za jediný slušný komentář.
Odpovědět neumím, na televizi se nedívám. Toto tedy není odpověď tazatelce, ale pokus o apel, chovejte se prosím k tazatelům slušně. Z nicku tazatelky lze odvodit její vyšší věk, co vás vede k tomu, že kritizujete její výběr pořadů? Připadáte si lepší? Gratuluji.
A to je co tady? Ještě někdo si kopne? Řekl bych, že průměrně inteligentní člověk pochopí, na co se tazatelka ptá. Pro ty geniální a hloupé zkusím přeložit, čtěte pomalu - "Nevíte někdo, koho ve včerejším filmu Strážce zákona zabil policista v nevěstinci?" Já to neviděl, takže nevím.
Bene, asi jste to nepostřehl, ale já neodpověděl. Já se zeptal ( to jsou ty věty s otazníkem na konci) a potom jsem dal radu. Ne přímo tazatelce, ale lidem, kteří by chtěli odpovědět, ale mají problém s formulací otázky. To vadí anebo to je v rozporu s něčím? Mmchdm, vy reagujete na koho? Kdo je vista2? Když už to tedy chcete hrát takto... Nick vlsta2 určitě nemyslíte, takové chyby přece neděláte...
Já se posmívám? Já se jen zeptal, nejsem asi tak chytrý, jako Vy a nebylo mi to jasné...
berger, zdravím,
píšete to úplně přesně.. Když nevím, neodpovídám...
Ale mnoho lidí zde, se prostě chtějí nějak vyjádřit, a samozřejmě po svém.. Mimo rady, jen narážka..
Ehm..
pěkný večer všem
berger - to jste hrdina posmívat se za můj překlep. Hlavně, že si tady hrajete na empatického ochránce vdov a sirotků .
id - máte to odpozorováno naprosto přesně. Je to tak a není to způsobeno jen věkem, ale povahou a výchovou. Tazatelce zde něco radit opravdu nemá význam, protože se takto chová stále. A už bylo na čase říci to zde naplno a veřejně. Zastává se jen ten, komu to nevadí, chová se stejně nebo si toho raději nevšímá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.