Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo se vcera dival na ct2 na Strazce zakona?

Od: aja1946® odpovědí: 16 změna:
Nepochopila jsemmkoho zabil ten policista v tom nevestinci.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

Jsem opravdu ohromená mírou nelaskavosti v odpovědích. Skutečně mi připadá, že kdo šel kolem, ten si kopl. Děkuji @berger za jediný slušný komentář.

Odpovědět neumím, na televizi se nedívám. Toto tedy není odpověď tazatelce, ale pokus o apel, chovejte se prosím k tazatelům slušně. Z nicku tazatelky lze odvodit její vyšší věk, co vás vede k tomu, že kritizujete její výběr pořadů? Připadáte si lepší? Gratuluji.

id
Já se tedy omlouvám. Ale je známo, že tazatelka neumí zadat smyslplný dotaz. Neumí pozdravit, požadat, o poděkování za radu co jí pomohla ani nemluvě. Zadá nesmysl 3× do týdne a obyčejně nereaguje , maximalně odsekne. Právě k vyššímu věku bych předpokládala, že by to měla umět. No nic, kdybych 100 × znala odpověď, nebudu na ní reagovat.
hodnocení

Chytani za slovicka
hodnocení

Uz jsem tu podekovala hodne lidem, hlavne ze vy pisete smysluplne. A jeste, ne kazdy sedi na pc cely den.

hodnocení

7x

A to je co tady? Ještě někdo si kopne? Řekl bych, že průměrně inteligentní člověk pochopí, na co se tazatelka ptá. Pro ty geniální a hloupé zkusím přeložit, čtěte pomalu - "Nevíte někdo, koho ve včerejším filmu Strážce zákona zabil policista v nevěstinci?" Já to neviděl, takže nevím.

doplněno 29.10.22 21:04:

Bene, asi jste to nepostřehl, ale já neodpověděl. Já se zeptal ( to jsou ty věty s otazníkem na konci) a potom jsem dal radu. Ne přímo tazatelce, ale lidem, kteří by chtěli odpovědět, ale mají problém s formulací otázky. To vadí anebo to je v rozporu s něčím? Mmchdm, vy reagujete na koho? Kdo je vista2? Když už to tedy chcete hrát takto...*smich* Nick vlsta2 určitě nemyslíte, takové chyby přece neděláte...:-D

doplněno 29.10.22 21:27:

Já se posmívám? Já se jen zeptal, nejsem asi tak chytrý, jako Vy a nebylo mi to jasné...*zmateny*

berger, zdravím,

píšete to úplně přesně.. Když nevím, neodpovídám...

Ale mnoho lidí zde, se prostě chtějí nějak vyjádřit, a samozřejmě po svém.. Mimo rady, jen narážka..

Ehm..

:)

pěkný večer všem

ben®

vista2 - a nevadí, že @berger také neví a odpovídá ?

v poho.. :)

ben.. vy jste výše odpověděl?

berger to jen vysvětlil.. asi tak :)

ben®

berger - to jste hrdina posmívat se za můj překlep. Hlavně, že si tady hrajete na empatického ochránce vdov a sirotků .

id
hodnocení

5x
Děkujeme za sdělení. Já také ne neboť jsem se nedívala na tv.
hodnocení

Nevim proc pisete tak nesmyslnou odpoved
id
Odpověď je přesná na váš NEdotaz. V nadpisu se ptáte kdo se díval na tv, odpověděla jsem, že já ne.
V textu nám jen sdělujete vaši i
nformaci, dotaz žadný.
Jaký dotaz, taková reakce.

ben®

aja1946 - jestli to není tím, že Vy sledujete značně náročné pořady a potom nestíháte děj .

poradte.cz/...

id
Bene, váš odkaz ani neni dotaz, ale ROZKAZ. I když jste správně odpověděl, nevidím obodováni tazatelkou, ani odpověď na váš dotaz, ani poděkování. Prostě Aja něco chce a pak dělá mrtvého brouka. Vo tom to je. Chàpu, není to její povinnost, ale je to slušnost. Pak se někdo diví, že jak se do lesa volá atd.
ben®

id - máte to odpozorováno naprosto přesně. Je to tak a není to způsobeno jen věkem, ale povahou a výchovou. Tazatelce zde něco radit opravdu nemá význam, protože se takto chová stále. A už bylo na čase říci to zde naplno a veřejně. Zastává se jen ten, komu to nevadí, chová se stejně nebo si toho raději nevšímá.

kolemjdouci
hodnocení

3x
Děkujeme za informaci a příště zkuste něco jednoduššího.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]