Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Shein doručení

Od: luckas odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, má tu někdo zkušenosti ze Shein? Jde mi pouze jak to funguje s doručením. Je tam možnost pouze na adresu. Chápu že do zásilkovny asi ne. Ale tak to doručuje Ppl? Pošta? Každopádně to jsou služby kdy musím být pro vyzvednutí doma a to většinou nejsem. :( Jak to děláte vy? Nejde to dát třeba na nějaký výdejní místo třeba na poště nechat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nicole
hodnocení

0x

Objednávám odtud pravidelně, doručuje to PPL, s tím, že pokud tě nezastihnou doma, tak ti to hodí na nejbližší PPL parcelshop, neboli nějaké výdejní místo speciálně od PPL, většinou to bývá v trafikách, zverimexech, papírnictví atd. :)

ppl.cz/... - v tomto odkaze si můžeš najít nejbližší parcelshop/parcelbox.

anicka*
hodnocení

0x
Jak udelat to, aby moje Shein objednavka nedorazila domu, ale jenom do Parcel shopu? Jsem jeste mala a tohle je moje prvni online objednavka, tajze nevim jak to funguje. Pokud to vite, prosim napiste mi jak zajistit doruceni objednavky pouze do Parcel shopu. Dekuji
zuzka
Ahojky jenom mám to teď úplně stejně jako ty, a tak bych se chtěla zeptat, jestli jsi na to nějak přišla?

Vždyť bylo dostatečně odpovězeno "nicole" - prostě když nejsi doma tak to dají do nejbližšího Parselshopu a tobě dají zprávu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Shein

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]