Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebovali bychom poradit, Vnučka je po druhé operaci kolene. Operace proběhla před čtyřmi měsíci ve Francii. Koleno ji pořád bolí, má ho oteklé, a cítí, že tam není něco v pořádku. Potřebovali bychom poradit nějakého dobrého ortopeda který by se jí na to podíval. Je nám jasné, že se u něho asi dlouho čeká. Kdyby bylo možné ve středočeském kraji, ale nebyl by problém dojet i někam dál.
Máte někdo zkušenosti jak dlouho po operaci vazů v koleně jste byli v pořádku. Je normální, že čtyři měsíce po operaci koleno je oteklé a stále bolí. Děkujeme za každou radu.
Zkuste to tady: orthopedyprague.cz/... - osobní zkušenost mám sice jen s panem doktorem Teysslerem, ale s péčí jsem byl nad míru spokojen.
Dobrý den , jsem po dvou operacích kolene zkracování vazů . (26.let) Byla jsem doma půl roku a ted mohu dělat vše bez problémů. Operoval mě pan doktor Můžíček v M. Boleslavy . Ale ordinci má v Mnichovo Hradiště. Fakt odborník a dobrý přístup.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.