Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik dostanu za toto horské kolo?

Od: jan89 odpovědí: 19 změna:
Dobrý den všem chtěl bych vědět kolik asi stojí toto kolo? Podedil jsem. Děkuji.
Kolik dostanu za toto horské kolo?
Kolik dostanu za toto horské kolo? #2
Kolik dostanu za toto horské kolo? #3

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x
Téměř bezcenné
Dejme tomu několik málo stokorun..
Ale výkupní cena železa a hliníku šla nahoru, to je pravda.

Nejsem sice žádný znalec kol, ale toto mi přijde koupené někde v hyper super nebo kde z pár kaček tak do deseti tisíc viz třeba jen ráfkyty nejlevnější nejobyčejnější co normální osoba musí min.1x ročně centrovat a druhým nebo třetím rokem nový!-tedy jen za předpokladu , že bude jezdit jen max 4km do a z práce a když je hezky, prostě nic extra takže dnešní cena možná krapet víc než za toto dají v ekopronu-ve výkupu kovového šrotu , ale o moc víc ne!

kolemjdouci
hodnocení

7x
Kilogram asi za 5 korun.

hodnocení

5x

To je nějaká plečka z 90tých let. Vzadu čelisťová brzda, vpředu kotouč a to ještě lankový. Za to se fakt asi dostane víc na váhu, když to rozebereš.

jan89
hodnocení

Zdravým pecka to není je 7 let staré když tomu nerozumíte tak se nevijadrujte děkuji. Hezký den
Kolega se klidně vyjádřit může..
Možná se tedy spletl ve stáří onoho kola, ale plečku ho zařadil správně.
To kolo bylo mizerné i v době, kdy bylo nové.

Ja sem nepsal, že to je pecka, ale plečka. Tak ja uš se vijadřovat nebudu, kdiš tomu stejňe nerozumim. Taki zdravým.

@ernie: Váš přýspjevek je kouzelní. Zvedl mi náladu. Jaga.

Souhlas s Erniem- je to plečka s cenou několika Gottwaldů

Jinak--- nepýše se nerozumím s tvrdím Y?

jm
hodnocení

4x
Podobných jsme pár sehnali pro Afriku. Ten pocit je k nezaplacení.
Mrkněte na. Kola pro Afriku na webu.
Jinak je toho plný bazoš do 1000,-

hodnocení

2x
Sice starší dotaz..Ale přidám se..Chci teď prodat jednoho velmi,ale velmi starého horáka bez odpružení..čelistovky.. Protože jsou mi kola úplně u zadku,tak ani nevím detaily ikdyž na to teď čumím! Jsem v pozici blondýny, která prodává auto*smich* Podle reakcí všech,bych měl ještě zájemci zaplatit za to, že si ho vezme*smich* Zvednul jsem mu mínusovou hodnotu tím, že jsem na to vůl koupil nové pláště a duše a ještě to nechal tak nějak poladit u pána co na kolech závodí..Zadarmo to nedělal..Pošolíchal něco kolem přehazovačky a vyměnil ten střed se šlapkami*smich* Chtěl jsem to jednorázově použít na dovolené..Co teď s tím? Mám někomu zaplatit,aby si to vzal? Nebo s tím jet do krámu a jakoby to tam zapomenout? Je to modrá metla a má to nálepky Author..Na komponentech je napsáno "Šimáno".. Víc jako"cykloodpúrce " nevím a ani se to asi nedoučím.. Rám bude stopro ze železa..Kola 26" A aby jste se mi mohli vysmát se vším všudy,tak to jdu vyfotit;)

To máš ještě zlatý. Já mám neodpružené ocelové horské kolo taky a někdy v 15ti jsem rám přestříkal autolakem ze sprejů a dal nálepky Superbike :-D.

To nechceš ani zadarmo. :-D Ale ráfky jsou alu s ocelovými špicemi a šhimáno mám taky heč :). Dokonce gelové sedlo, ale na to už zadkem nesednu, abych si ho rozsekal...proto už taky nejezdím a raději auto nebo pěší chůze.

Takže si s ním zajedu na pivo a nezamknu ho..A pak jako zodpovědný občan půjdu domů pěšky..Bo pumpičkáře nemusím a nacamraný tuplem..Do rána bude mít novýho spokojenýho majitele *palec* Ještě mu máznu řetěz a lanka .. ať mu to chvíli slouží *smich*

ahoj*
hodnocení

0x

Já když před pár roky prodával kolo tak jsem si projel inzerci pak si nějak vybral kolik bych za to chtěl a dal na net. No a když nějakou dobu není zájem tak cena lze vždy snížit. Jen teď asi nebude taková poptávka. Já prodával na jaře. A řekl bych, že možná podobné nebo trochu horší kolo a dostal jsem dva litry tak nějak a nemělo ani takovou přední brzdu.

meta
hodnocení

0x
Teoreticky jestli není extra staré nabídl bych to za 2000,-, postupně snižovat když nebude mít nikdo zájem, za 1000,- by se mělo prodat. Pro vás by bylo dobré uvést do inzerátu velikost rámu/kola materiál rámu ocel/hlinik a hmotnost kola. Když se prodává solidní kolo uvádí se ještě osazení, značka/typ vidlice atp. Značka kola je nějaká nonane Čína, ale to asi kupující u takového kola řešit nebude.

hodnocení

0x

Můžete to zkusit inzerovat třeba na bazoši. Je možný, že to koupí někdo, kdo servisuje kola. Možná by to někdo koupil na náhradní díly. Prostě stačí zadat nějakou cenu a pak vyčkávat. Např. zadat cenu 500 kč a čekat, jestli bude nějaká odezva a pokud nebude odezva, tak snižovat, třeba i na 200 Kč (pokud se Vám se ten vynaložený čas vyplatí, za ty peníze). Jednodušší ale bývá, zkusit věc prodat do nějakýho bazaru. Pokud to v bazaru nevezmou, tak je to buď na odpis nebo vyloženě na náhradní díly.

Já jsem např. jednou prodal starou kytaru za 300 Kč a koupil to nějakej opravář kytar.

Před lety jsme v jedné firmě repasovali staré elektromotory, které byly koupeny za cenu šrotu. Je možné, že něco podobného někdo může udělat i s kolem.

hodnocení

0x

500kč víc ne

etana*
hodnocení

0x

Takové kolo jsem dala před pár lety uklízečce, měla radost, byla totiž z Kyjeva a pamětníci si jistě vzpomenou na slogan "Chceš-li poznat, co je dřina kup si kolo Ukrajina". Cenu už mělo fakt jen dejme tomu pytlík kafe a krabička cigaret.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]