Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žití ze světla - bhreatariani

Od: ezo
rtvs.sk/... Video
Jak tam o tom doktor mluví že byl bez vody… jen trochu koupel…
tak jsem dělal testy, pár hodin ve vířivce a musel jsem velmi často močit…
Kůží totiž se dostane do organismu klidně i několik litrů vody ! Tipnu to klidně na 3 litry …
Ono totiž je to jako houba, suchá nasaje daleko víc!

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
To by plavec Matthew Webb za 22 hodin (první přemožitel) nebo i Venclovský po 15 hodinách a další nikdy nepřeplavali kanál La Manche a zkolabovali.
Kůže bude suchá jen do té doby, než nasaje vodu!

break
hodnocení

3x
Jsme došli vážně daleko v 21. století...

hodnocení

2x
Nezmysel, ak by koza prepustila litre vody, tak umriete na rozvrat vnutorneho prostredia.

vernon
hodnocení

2x
Nesmysl...

hodnocení

2x

si teda tipnu, že to co zobete, bude kvalita...*zed*chudák Venclovský *haha*

hodnocení

1x

Ak si myslite, ze cez kozu do seba dostanete 3 litre, tak to sa da velmi lahko overit : odvazte sa pred a po kupani a nechodte na wc ani nepite tekutiny. Vaha by mala ukazat plus 3 kg, ak mate pravdu.

berger*

Tenhle pokus neklapne. Mám temné podezření, že když kempoval ve vířivce a musel často močit, z vířivky nevylezl...*zmateny**alene*

Tak odvazime celu virivku ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]