Nejste přihlášen/a.
Je právo nahlížet do mého výslechu při ukončení/podpisu?
Policista konstatoval “nemusíte to podepsat” kopii vám nedáme ani neukážeme (tedy nahlížení odmítnuto), podepíše to kolega”, nazdar, vypadněte…
Nic o tom že nepodepíšu jsem já neřekl, pouze to, že trvám na doplnění atd. a žádám kopii nebo nahlédnutí - ne, nazdar, neukázali nic. Nezdá se mi to… jak to kvalifikovat, paragrafy?
Neustále mleli něco o šabloně (že tam měli vytištěnou šablonu o poučení, které mi nepodali), chtěl jsem aby ji opravil nebo mě poučil podle té šablony co cht
Policista konstatoval “nemusíte to podepsat” kopii vám nedáme ani neukážeme (tedy nahlížení odmítnuto), podepíše to kolega”, nazdar, vypadněte…
Nic o tom že nepodepíšu jsem já neřekl, pouze to, že trvám na doplnění atd. a žádám kopii nebo nahlédnutí - ne, nazdar, neukázali nic. Nezdá se mi to… jak to kvalifikovat, paragrafy?
Neustále mleli něco o šabloně (že tam měli vytištěnou šablonu o poučení, které mi nepodali), chtěl jsem aby ji opravil nebo mě poučil podle té šablony co cht
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
Tohle se mi nezdá. Netvrdím, že to není možné, ale v dnešní době různých nahrávacích zařízení si toto vyšetřovatel dovolit nemůže. Proč? Nezákonné zajišťování důkazů by pro něj bylo větší riziko, než benefity.
Pokud vás tedy nepoučili o podání vysvětlení, už mají problém, a velký. Takže nic od této chvíle s policií neřešte bez právníka, na kterého máte nárok na náklady státu.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]