Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svědek u soud

Od: break odpovědí: 6 změna:
Jak je to, když je člověk u soudu jako svědek a nedovede si na vše vzpomenout? Je odpověď "nevím" braná jako odpověď?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, ano, je možná i odpověď už nevím, už si nevzpomínám, už si nejsem přesně jistý apod. - jenom by se nemělo úmyslně lhát. Zdravím!

doplněno 25.10.22 21:40:

Nemáte zač.

break
hodnocení

Dík za odpověď. Ono ne na vše si lze s odstupem času vzpomenout. Lhát před soudem je kravina...

hodnocení

0x

Pokud na otázku neumíte odpovědět, tak na ní neodpovídejte. Ovšem v případě pokud vás policie před tím vyslýchala, tak nesmíte vypovídat jinak.

Jde o dopravní nehodu?

break
Kdepak, to naštěstí ne. Jen zákazník žaluje firmu, u které jsem pracoval. Z tuctu pracovníků jsem se tam taky objevil. Ale jelikož jsem v tý firmě během měsíce měl asi dvě tři desítky zakázek, tak si na detaily nerozpomenu. Za boha si nedovedu ani vybavit kolikrát jsem tam byl. Když mě to oznámili, že jsem předvolán, tak mi dlouho trvalo si na to vzpomenout.
U výslechu jsem nebyl. Jdu pouze svědčit.

hodnocení

0x

Pokud řeknete po pravdě, že už nevíte, je to naprosto v pořádku. Soud není zkouška znalostí.

break
To je fajn. Kdybych si měl vzpomenout do detailu na každou zakázku, tak mám hlavu jako pátrací balón. Já se naučil, že pokud se zákazník do týdne neozve, tak to můžu zapomenout...
Díky za odpověď

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]