Nejste přihlášen/a.
Zdravím, na YouTube jsem narazil na jednoho spammera, který posílá odkazy na písničku s nenávistným obsahem prakticky pod každý komentář a když na ten odkaz někdo odpoví začne mu okamžitě vyhrožovat návštěvou 20 lidí a následnou vraždou. Dnes ale začal vyhrožovat i mě. Napsal mi, že si mě najde a že na Nový rok už nebudu. Myslíte si, že to opravdu udělá? A jak bych to mohl předat Policii k šetření? Podotýkám, že YouTube s tím nic nedělá.
"nevíš jaký lidi mám u sebe co nevadí na noví rok už nebudeš"
To ti připadá jako vyhrožování? Policie by to mohla prověřit tak maximálně jako podezření na užívání drog pisatele, s následným odložením pro autorovu demenci...
Ty jsi typická oběť sociálních sítí. Bereš je jako realitu. Na tvém místě bych se začal zamýšlet nad sebou samým a přestal řešit p*čoviny.
Se divím, že někteří rádcové, o kterých jsem si myslel, že mají nadhled a všech pět pohromadě, ti tady dávají rádoby relevantní rady.
Vyhrožování smrtí není OK nikde, ani na sociálních sítích. Že jsi naprosto mimo a nebereš sociální sítě jako součást dnešního života většiny lidí, to je tvoje věc.
miki, já beru sociální sítě jako dobrého sluhu, sám je používám, viz například poradte.cz. Ale určitě je neberu jako zlého pána.
Někdy bych tě i zabil
pavelprochazka - zrovna to tu čtu, tak reálné a nahrané vyhrožování se neřeší, bo to nejde, a pak si přečtu odpověď od totak a jsem z toho zmatená. Chtěla jsem jen všeobecnou informaci
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.