Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Hodně času jsem doma na notebooku. Používám oční kapky proti pálení a bolesti očí. Koupil jsem si brýle na počítač které zamezují škodlivému záření z notebooku používám již více dnu a problémy s bolestí očí již nemám.nemusím používat oční kapky. Májí brýle učinek i na sledování televize kde je vzdálenost větší od obrazovky? Zářením udajně se zmenšuje v organizmu melatonin? Jaké máte zkušenosti? Děkuji.
Koupil jsem si brýle na počítač které zamezují škodlivému záření z notebooku používám již více dnu a problémy s bolestí očí již nemám.
Preklad: vyhodil som peniaze za teleshopingovy blud a nasledne si vsugeroval, ze to funguje.
Dobrý den, ono to nebude záření, ale modré světlo, proti kterému jste si koupil brýle - má to bránit únavě očí a potom se má lépe spát. Bude to fungovat i na TV. Věřte tomu a budete spokojen. Zdravím!
Bez mrkání zíráme na obrazovky a oči vysychají a mají problém. Optik umí změřit dioptrie k počítači. Na čtení jsou jiné, text je blíž než displej. Záření je nesmyslem!
Máte naprostou pravdu. Solidnímu optikovi záleží na klientovi. Já si šla pro nové brýle k pc a on, po velice pečlivém vyšetření pravil, že musím k očnímu, protože je v pravém oku větší problém. Že by mi sice brýle udělal, ale problém to nevyřeší, raději o zisk příjde. A jak to dopadlo? Nejprve mi na fakultce vyměnili čočku, protože by se mi později udělal zákal a po zahojení, cca za měsíc, mi opravili dírku, která se mi dělala na sítnici.
Pan optik mi zachránil velké komplikace. A do starých rámků, po novém vyšetření, mi zasadil nové čočky za rozumnou cenu.
bych řekl, že pokud má CRT monitor, může to opravdu fungovat... - já bych místo brýlí koupil jiné obrazovky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.