Ráda chodím do kostelů na koncerty.Ale vždy tam po chvíli začnu kašlat a trvá to než přestanu.Někdy musím na chvilku odejít ven a když se vrátím ,tak už je to dobré.Stává se mi to skoro ve všech kostelech.Co je příčinou a co proti tomu dělat?Děkuji.
Studený vzduch v kostele dráždí vaše průdušky ke kašli. Buď si vemte před vstupem do kostela nějaký lék, který tlumí kašel nebo zkuste v kostele dýchat přes nějakou látku, která vdechovaný vzduch trochu oteplí.
Zkuste chvíli dýchat přes kapesník a zjistíte, že kapesník je teplý - zázrak! Spíš bych to viděl na nějaký alergen ve vzduchu a dýchacím cestám chvíli trvá, než se s tím vypořádají. Na to by ten kapesník mohl pomoci, ale nadechovaný vzduch nejspíš ohřeje minimálně.
To co píše alois je blbost a nechápu že to někdo může ohodnotit.
Stává se mi to taky.Zkusil jsem roušku,ale to nepomáhá.Nechodím na koncerty ale jen koukat a v létě se ochladit.Zatuchlí vzduch v kostelech není takže ten nedráždí.Mám ale od doktorky ,,dýchadlo,, Atrovent tak to zvládám.Než vejdu tak si popotáhnu a v pohodě bez následků.Je to způsobeno venkovním a vnitřním vzduchem.Nechte se vyšetřit na plicním.Udělají rentgen,budete chvíli foukat do trubice,budou vám pouštět z mašinky vlažný vzduch/suchý vzduch atd...Krom RTG si nesundáte tričko,ale nahý prsa přitisknout na desku RTG budete muset.Si neberte řetízky na krk nebo si je před tím stejně budete muset sundat.Jsem to s manželkou prodělal taky,tak píšu jak to je.
A není to spíše tím, že jste alergická na tu specifickou vůni kadidla? Já ho teda v kostelech cítím, je to takový zvláštní pach. Mně nevadí, mám to docela ráda, ale někdo na to může být alergický.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.