Ahoj a hezký den všem. Pokud by se k Vám dostala nabídka investovat 1000USD pro nákup kryptomen, šli byste do toho? Pokud by Vám bylo zaručeno, že se ztrojnásobí tato částka? Mám tuto nabídku a k tomu i NFT, tak se chci zeptat na názor. Od uživatelky a uživatele vídán, jak ze screenshotů na tom lidé vydělávají a děkují za tuto možnost. Ovšem bdělost především.
Krypto navíc není investice, ale spekulace, to je zásadní rozdíl. Může to jít klidně třikrát nahoru během krátké doby, ale taky to může jít třikrát dolů během půl hodiny. Žádná vnitřní hodnota neexistuje, rozhoduje jen dav. Kupte si akcie tabáku nebo jiné dividendove společnosti a budete mít stabilní příjem každý rok.
Zkus uvažovat logicky. Proč by někdo, kdo má prosperující výdělečnou činnost a má čím ručit, dával trojnásobek, když mu banka tytéž peníze půjčí za několik procent? U nás je jedinou smysluplnou zástavou nemovitost se zhruba trojnásobnou cenou. Jakýkoli dlužník může na sebe podat insolvenční návrh a věřitel z nezajištěné pohledávky nemusí dostat vúbec nic.
Vem ty peníze a hoď je do kanálu. Ta návratnost bude ještě vyšší...
angel07
Já nikdy nic neinvestoval a jsem na toto hodně opatrný. Kór když přes IG Vás někdo takhle osloví a je to např. mentor z Litvy s profilem, kde má motivační videa a ukázky, jak mu to vydělává. A další osoba z oblasti Filipín a nebo osoba z Irska. Každý se snaží nějak pomoci a že vše krok za krokem ukáží co a jak. Ale já, i když bych to bral tak mě něco nesedí prostě.
tomaso
Si poloz jednoduchou otázku - když jim to tak vydělává a i tobě zajistí trojnásobek, proč mají zájem,abys investoval? Ikdyby z tebe měli nějaké % za provizi,tak to musí být drobné v porovnáním s tím, co sami vydělají,ne?
S nabídkou investovat do crypta přes někoho bych určitě nesouhlasil. Ale osobní investování do crypta (NFT ne, to osobně vidím hodně špatně) je za mě v pořádku, jen si o tom něco zjistit a orientovat se v tom. V opačném případě je velké riziko ztráty peněz (např. koupí crypta, které nemá budoucnost, atd.).
Ach jo... Kolik je ještě v Čechách investorů, kteří si myslí, že má někdo potřebu zhodnocovat jejich úspory. Vy byste někomu dali za jeho stovku, stovky tři? Asi těžko, tak přestaňte být nenažraní.
Kde máte skutečně černé na bílém, že se Vám částka ztrojnásobí? Ano, máte pravdu, ztrojnásobí, ovšem nikoliv Vám, ale někomu, kdo vzadu tahá za nitky.
Pokud bude dostatek prosťáčků, budou si tito podfukáři žít jako prasata v žitě. Vzpomeňte si na Iva Jahelku: PENÍZE JSEM VYDĚLAL POCTIVOU TO PRACÍ...
Do podobné levárny bych nikdy nešla, ani o ní vůbec nepřemýšlela. Jaga.
A kde vůbec vzali dobrodinci z Litvy či Filipín kontakt na prostého českého Angela? Že by opravdu chtěli tak moc pomáhat nemajetným? Kruciš, člověče, vzpamatujte se.
Ano i ne, zalezi na okolnostech, kdo to nabizi a jakou zaruku mi dava, jak se provadi nakupy/prodeje a jak hodne overena a znama platforma je. 90% kryptomen a nft je jenom pyramidovy podvod.
Sam mam investovano momentalne 7000USD ale vetsina jsou komodity a akcie. Krypto (a jen bitcoin a eth) je asi jen 5% mych investic
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.