Nejste přihlášen/a.
Zubař mi udělal keramickou korunku na dolní šestku, zaplatila jsem vyplnění kanálků + čep+6800,-
Po roce se mi něco nezdálo přišlo mi, ře se u korunky uštípnul růžek, tak jsem si dala udělat rengen za 200,-. Tam zubař zjistil, že se zub kazí pod korunkou v mezizubním prostoru, včetně sedmičky, prý je to moje vina, protože si prý špatně čistím zuby v mezizubním prostoru. Myslela jsem, že to půjde sundat opravit a znovu nalepit. Omyl, korunka se zničila, zubař mi ořezal dáseň a vše opravil (platila jsem 2600,-), udělal mi novou korunku a chce zaplatit dalších 6800,- Takže když to spočítám, tak mě to vyjde i s opravou sedmičky na 20000,- Kč. Jen doufám, že nová korunka vydrží déle. Mám poučení, žádná další korunka. Byla to opravdu moje vina? Nejraději bych zubaře vyměnila, protože mu už nevěřim.
No tak to máte zubaře šikulku. Jemu zjevně jde víc o prachy, než o odvedení dobré práce. Jestli vám neudělal rentgen před první korunkou, tak bych se na tom točila. Korunka kor když je vzadu, nejde sklepnout a při sundávání ji rozštípne.
Mně dávali korunku na horní jedničku vlevo v létě, keramická, 3.800. Vedlejší pravou mám korunku 20 let, stále slouží a drží a jsou od sebe k nerozeznání.
Jedině v čem dávám zubaři za pravdu, čistit řádně mezizubní prostory. Já to dělám několikrát denně, po každém jídle. Používám mezizubní kartáčky TePe dvou velikostí. Nejmíň deset let jsem neměla jediný kaz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.