Zdravím, potřebuji poradit jak na holku s kterou se znám 2 týdny, poslední týden sem se s ní bavil vždycky ve škole a 1x jsme byli venku teda a 1x mě pozvala k sobě na byt Nevím jak moc tlačit na pilu jestli už je vhodná chvíle pokusit se o něco víc nebo ještě počkat (je spíš introvert tak proto nechci spěchat). Otázka teda zní jestli ji mám už něco víc naznačit nebo ne a jestli je vhodný ji psát když se pár dní neuvidíme...
Mám pocit, že Ti jde jen o jedno a že nejsi zamilovaný. Buď aspoň pozorný, vtipný, a nech to plynout, žádný nátlak! Poznáš snad podle jejích reakcí, kam to bude pokračovat.
jirkac
Právě že docela sem, o jedno mi fakt nejde. Zajímá mě např.po jak dlouhé době ji třeba obejmout atd.
Skočit nečekaně na věc je blbost. To ji akorát polekáš. Nejdřív snad nějaké letmé doteky. Třeba jí jen odhrneš vlásky z čela, abys na ni líp viděl Když bude vystupovat, podáš jí třeba ruku... a už si ji necháš.. Držet se cestou za ruce, spolu se něčemu upřímně smát, to sbližuje...Když vedle sebe sedíte, tak položíš svou paži na opěradlo za jejími rameny. Tak se bude cítit fajn, pokud se jí líbíš.. Jakýkoliv trapas řešte s humorem..
Píše, že dívka je ze školy a introvert. Pokud ona má nějaké odvážnější plány, tak to kluk pochopí podle jejího chování. Když on zatím neví, tak těmi doteky nic nezkazí a ještě si ji "otestuje", né?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.