Nejste přihlášen/a.
Dobry den,drive jsem pomahal rodinam s detmi,seniorum,ale po prestehovani jsem o pratele prisel a novy si vybudovat neumim ani nevim jak nato nebo jak zacit.I kdyz jsem slusny abstinent,nekurak,uprimny muz,ale toje asi malo,ze?Jak mam docilit toho abych mel zase pratele?Jsem nesmely a prvni krok musi vzdy udelat ten druhy abych byl smely.Nevim na koho se obratit ani co delat.Lidi mam rad a,kdyz jsem sam je mi smutno a po seznamkach mi to nejde.Poradite mi nekdo prosim?
Přece musíte mít nějaké zájmy. Všude jsou nějaké oddíly, kurzy, kroužky, sbory, soubory, i zapojit se v charitě, turistické vycházky, exkurze, kultur. akce. To se dá najít v místním týdeníku. Tady byl kdysi jeden, který kvůli seznámení nastoupil do kurzu angličtiny. Slečny a paní mu dávaly opisovat a on s nimi po výuce chodil na kafe. Napadl mne sport, ale nepíšete věk. A jestli jste na vsi nebo ve městě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.