Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si vytvorit pratele,kdyz to neumim

Od: jarda* odpovědí: 5 změna:

Dobry den,drive jsem pomahal rodinam s detmi,seniorum,ale po prestehovani jsem o pratele prisel a novy si vybudovat neumim ani nevim jak nato nebo jak zacit.I kdyz jsem slusny abstinent,nekurak,uprimny muz,ale toje asi malo,ze?Jak mam docilit toho abych mel zase pratele?Jsem nesmely a prvni krok musi vzdy udelat ten druhy abych byl smely.Nevim na koho se obratit ani co delat.Lidi mam rad a,kdyz jsem sam je mi smutno a po seznamkach mi to nejde.Poradite mi nekdo prosim?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

Přece musíte mít nějaké zájmy. Všude jsou nějaké oddíly, kurzy, kroužky, sbory, soubory, i zapojit se v charitě, turistické vycházky, exkurze, kultur. akce. To se dá najít v místním týdeníku. Tady byl kdysi jeden, který kvůli seznámení nastoupil do kurzu angličtiny. Slečny a paní mu dávaly opisovat a on s nimi po výuce chodil na kafe. Napadl mne sport, ale nepíšete věk. A jestli jste na vsi nebo ve městě.

hodnocení

1x
Netlač na pilu... Všechno musí přijít samo... Pamatuj dobrých přátel je málo, známých hodně..

jm
hodnocení

0x
Předchozí pomáhání jste dělal sám od sebe nebo díky nějaké společnosti typu charita? Těch dobrovolnických je celkem dost. Oslovte nějakou a kamarády si zase najdete

jarda*
hodnocení

Vzdy jsem pomahal rodinam sam,byl jsem dobrovolnik.Pres charitu jit nemohu a nikdy jsem jit nechtel nebot vyzadyji lekarsky vysetreni a jelikoz jsem v duchodu asi by to neschvalil.Vzdy jsem pomahal na vlastni pest.Pomahal jsem nebot me to bavilo a naplnovalo me to.

raton*
hodnocení

0x

celkem jednoduše... buď něčím zajímavý a oslovuj lidi... buď online, nebo v rámci nějaké zájmové skupiny... najdi si fajn kluby a sdružení v okol a přidej se

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]