Zdravím, jsem bezradná. Druhý den mi chodí upozornění, že zásilka je připraveno k vyzvednutí. Tel správně zapnutý a neustále mi to píše: zasilku nelze vyzvednout, chybí data pro vyzvednutí. Prodloužila jsem výdej o 1 den, nahlásila problém a ještě napsala email. Nyní mi přišla hláška, že zásilka je dopravována do depa. Stalo se vám to? Jak pokračovat? Zboží je zaplacené. Poraďte, prosím, co s tím.
Objednávka v pořadku, GPS zapnuto, na mobilu jsem vše vypla a znovu zapla a zase nic, restartovala jsem mobil, nepomohlo nic. U nás na vesnici máme pouze jeden box, adresa ve zprávě uvedena správně. Jen mě zaráží, že mám dvě výzvy k vyzvednutí. Po reklamaci zpráva, že zbozí míří teprve do depa. Nepomohl mi ani robot na tel., s ním komunikovat je opruz. Ach jo.
Pokud nemáte na mobilu data, tak si někde, kde jste na wifině, v aplikaci připravte vše kromě kliknutí na "otevření boxu". Dojděte k boxu a tam zkuste jestli se po kliknutí otevře.
id
Data v mobilu mám neomezeně. Já zprávě rozumím tak, že mi chybí nějaká data od nich k otevření boxu. Třeba to chápu blbě. Na tel 216216516 je pouze robot. Nemáte někdo fígl jak se dovolat na živého člověka?
V podobné situaci jsem byl před dvěma dny. Na uvedeném čísle jsem několikrát na každou otázku tvrdošíjně opakoval "Chci mluvit s operátorem" až jsem byl na operátora přepojen. Ovšem výsledek byl stejný, jako s robotem. Operátorka věděla a i zjistila úplně stejné kulové, jako ten robot.
se Z boxem mám často problémy... ale pokud ti to píše, že je záilka dopravována do depa, tak třeba v boxu není... tohle řeš na helpdesku... ale nevím, jestli tam budou takhle pozdě
Pokračování - proč se příště vyhnu každému Zboxu. 1.den, zboží cestuje do depa 2.den, zboží přijato na depu 3.den, info o vyzvednutí zboží, nešlo vyzvednout 4.den, upomínka o nevyzvednutí, opět nešlo vyzvednout, dohadování s robotem, napsáni mejlu, reklamace 5.den, zpráva, že zboží putuje do depa 6.den, zboží dorazilo do depa 7.den, výzva k vyzvednutí, lhůta 3 dny 8.den, zboží bezproblému vyzvednuto z Zboxu NIKDY VÍCE !
HURÁ Lepčejší je pošta.I když dražší? Ale odpadá nějaká plechová krabice a s mobilem a problémy s tím spojené.Holt to ještě nemají vychytané a měla by tam být osoba někde na dispečinku 24-hod na telefonu a řešit to a mít možnost tu schránku na dálku otevřít po prokázání že je to moje.Vyřešil jsem jistou chytrou banku na starém tlačítkovém telefonu u chlupaté kočky v reklamě.Nemusím mít kdejakou blbost.To jejich prý chytré ověřování přes smart mít nebudu,Ani to můj mobil neumožnuje.
A nebo si u toho boxu rozložit skládací židli s pivem vedle a čekat až přijede s dodávkou,,doplňovatel,,Ten musí umět otevřít i ty plné a prázdné.Jste na vesnici a máte jeden box tak to nebude problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.