Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jméno příjemce je špatné, takže balík nelze vyzvednout

Od: ljibuwu* odpovědí: 6 změna:

Dnes jsem si šel na Českou poštu vyzvednout zboží, které jsem koupil přes internet, protože jsem na webu nákupu přepsal své jméno a adresa na webu je adresa firmy, ne adresa bydliště, takže nemůžu Položku jsem nedostal, telefonní číslo a e-mail jsou správné, nevím, jak to vyřešit, pomozte mi, děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Od Posty me prijte SMS s kodem na vyzvednuti zasilky, adresu ani jmeno Posta vubec nepotrebuje.

ljibuwu*
hodnocení

Web byl odeslán přes EMS, takže musím ověřit svou totožnost

ljibuwu*
hodnocení

a není tam žádný 6místný kód, který jsem prolistoval e-mailem i sms

hodnocení

1x

Já bych zkusil znovu napsat, co přesně tam je. Nevím, co si mám pod "protože jsem na webu nákupu přepsal své jméno a adresa na webu je adresa firmy, ne adresa bydliště" představit.

hodnocení

1x

Nejspíš budete muset zavolat na zákaznickou linku ČP a informovat se, jestli je to nějak řešitelné. Aby ten balík nemuseli posílat zpět odesílateli.

hodnocení

0x

Zkusila bych požádat o opětovné doručení na adresu firmy a převzít tam. Pak by mohl stačit občanský průkaz - aspoň to takhle chodívalo. Při telefonu na poštu si to pro jistotu ověřte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]