Ahoj píšu si s jednou holkou mě je 19 jí 15. Známe se teprve 3 dny. V reálu jsme se nikdy neviděli, je celkem z daleka. Každopádně chtěl jsem se jen s někým bavit... Složil jsem jí pár komponentů sice... No říká mi, že mě má moc ráda, a že mě chce. Přijde mi to prostě divný, že holka za jeden den je schopna mi psát srdíčka a volat celkem často. I když se vůbec neznáme, chce se sejít. Co si o tom mám myslet?
Holka to žene plnou parou. Zná Vás 3 dny a už je do Vás silně zamilovaná. Tak aby Vám za 10 dní neprozradila, že s Vámi čeká potomka. Když je tak hbitá v citech, nebylo by se čemu divit. Jaga.
Tu pekne vidno, ako su od veci vase rady v inych vlaknach, ze pubertacka je este decko a ma na sex casu dost. Ked je takto "zamilovana" a osobne stretnutie s idolom nebude odlisne od jej vysnivanej predstavy, tak sa sama na neho vrhne.
Prostě chce se taky pochlubit holkám, že má kluka. Jen ta rychlost. Buď je to naivka nebo potvora. Nescházej se s ní někde daleko od civilizace. Mohla by přijít s kamarádama, kteří potřebují Tvoje peníze a mobil.
Jsou případy, že čeká dítě od jednoho, a hledá pro ně honem otce. Takže až budeš na rande, tak se nenech svést k sexu. Radši randi v prostředí, kde se to nedá.I když bude třeba chtít. Dát. doplněno 22.10.22 07:16: Chtěj vidět občanku, zda má vůbec 15 let. Dneska i ty 13-14tileté jsou lákavě vyvinuté. A pod paragrafem!
Já být vámi, tak bych se setkáním nepospíchala, připadá mi to trochu divná reakce z její strany. Zatím si s ní jen pište, nechte si odstup. Můžete se brzy seznámit se solidní dívkou, která by vám vyhovovala a u této vznikne závislost na naší osobě a špatně se z toho budete vymotávat.
Chtělo by to uvést na pravou míru. Neznáte se a holka tě nemiluje. Jen si s anonymně s někým píšeš aby ses pobavil. Nebylo by smysluplnější normálně chodit s vrstevnicí od vedle?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.