Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Anabolické steroidy a vliv na plodnost

Od: adam99 odpovědí: 10 změna:

Zdravím, jaké mají steroidy vliv na plodnost (u chlapa). Je chlap při užívání opravdu neplodný? Nebo se to jen říká a je možné aby partnerka i tak otěhoněla, když je chlap prakticky neplodný.

Neptám se skrze to aby mi neotěhotněla přítelkyně, jen mě zajímá zda je to fakt pravda nebo se může chybička vbloudit a chlap je normálně na steroidech plodný

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Normální chlap steroidy nepotřebuje. Chemické s*račky z posilovny jsou šmakuláda, takže bych se ani nedivil, kdyby přítulkyně neotěhotněla, popřípadně otěhotněla s plodem s dvěma hlavami nebo čtyřma rukama. Udělej jí to pořádně bez blbostí, nežer hovadiny ale maso a tvaroh, a bude klid.

adam99
hodnocení

Myslel jsem to tak, že jestli je to fakt pravda, že když to tam někdo pošle, tak dokud nevysadí a nedá nějaké látky na obnovuje, tak je neplodný.
Nejde mi o to to začít brát, ze zdravotních důvodů ani nemohu.

Já ti vůbec nerozumím, nemůžeš to napsat normálně?

Jinak jistě, na Wikipedii si může psát kdo chce co chce, ale nedá mi to:

Steroidy hrají rozhodující roli v řadě poruch, včetně malignit, jako je rakovina prostaty, kde produkce steroidů uvnitř i vně nádoru podporuje agresivitu rakovinových buněk.

hodnocení

0x
Ahoj, já ti to napíšu úplně jednoduše. Pravda je totiž někde uprostřed.
Když bereš anabolické steroidy, tak se zvyšuje riziko, že budeš neplodný, ale určitě to není pravidlo a záleží na jednotlivci a kolik toho bereš a co bereš. Je víc typů atd.
Někdo steroide zobe a s plodností problém nemá a jiný ano.
Každopádně nedoporučuji. Lepší je, když si ty svaly nabereš přírodně.

hodnocení

0x

Bože, takové sračky by nikdo neměl pozřít.

dylin
hodnocení

0x
Říká se, že zobač se pozná podle toho, že má koule jako dva kešu ořechy. Říkali chlapi ze sprchy v posilovně :-D... Takže bych řekl, že neplodnost bývá vysoce pravděpodobná.

hodnocení

0x
Ano.Souvislost to má! Kamarád..chlap jak hora, který tyhle věci ani nepotřebuje,ale přesto si nepochopitelně steroidy pořizuje.. měl velké problémy oplodnit svojí manželku.Až když to svinstvo na delší čas vysadil,tak ji úspěšně oplodnil.Předtím se o to pokoušel delší dobu bez úspěchu..
dylin
Jenom bych podotkl, že je jako hora právě díky těm steroidům :-D proto nad nima tazatel uvažuje.

hodnocení

0x

Plodný nejspíše bude, ale steroidy mu úplně zlikvidují touhu, tedy vášeň, libido. Všimni si, že kulturisti v plavečkách toho moc nemají. Zcvrkne se mu celé zařízení, sakum pikum. *alene*

liska5
hodnocení

0x

Na zvýšení plodnosti u chlapa je Zn a potraviny s jeho vysolkým obsahem: plody moře, dýňová semínka, obilné klíčky, ryby, houby, ořechy, melasa, žloutek, lušťěniny. Naopak alkohol zinek likviduje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]