Nejste přihlášen/a.
Hezký den. Prosím, nevíte někdo o slušném a přitom i levném ubytování v Ostravě, Havířově? Jedná se o příští týden, 3 lidé. Ubytovna, chatky... Děkuji
Vidím, že nikdo nic pořádného nepíše. Podívejte se na booking. com nebo tak nějak. Můžete si vybrat, bude tam i hodnocení ostatních hostů. Už jezdíme jen tam, kde toto vidím.
Ostrava je hodně speciální lokalita (podobně jako třeba Ústí n.L ) jezdím tam už mnoho let, zrovna dnes jsem se vrátil. No a došel jsem k tomu, že nejlepší ubytování v Ostravě je neubytovat se v Ostravě. Tím myslím, že je lepší ubytovat se v nějakém penzionu v okolí - Klimkovice a pod, jednak se člověk v klidu vyspí, jednak si ušetří lítání po policajtech a pak soudech kvůli vykradenému autu - stalo se mi, dost drahé poučení, proto to sem píšu.
Ale třeba penzion U Šípků je dost dobrý
Penzion Moon je už slabší, krom jiného mě třeba vadily tramvaje, které tam mají točnu a vržou celou noc.
A z těch levnějšíc třeba VP1 na Dolních Vítkovicích - to už je spíš ubytovna, na přespání stačí, ale zaparkovat bezpečně auto je problém
no a z té oblasti znám ještě Hotel Veronika - taky není marný, ale okolo je to fakt Bronx
dobrý je hotel Vista - jenže tam je to okolo Bronx non plus ultra, tam i vykradli to auto, v létě je to blbý, utiskovaná menšina tam vyřvává dlooouho do noci.
takže pokud máte auto, je fakt lepší ubytovat se mimo - záleží co preferujete, já tam jezdím služebně, takže po nějakém ruchu ,,velkoměsta´´ neprahnu, chci se jen dobře vyspat ve slušném ubytování .
V létě cca 5 roků? zpět jsem byli ubytovaní 4 dny, penzion V Hájku, Klimkovická 184 Vřesina. Cena rozumná, za příplatek byla ráno i snídaně.JInak Ve vřesině je víc penzionů.( mapy.cz/... )
Na příští týden. U nás má týden sedm dní? Kam mám jezdit? Nikam jezdit nebudeme. Levné? 1000 na den.
Já vím, že má týden sedm dní, ale formulace "jedná se o příští týden"nevymezuje časové období od-do. Kapišto?
Litr za den? To máme tady takovou hezkou lokalitu Bělský les. Tam se dá spát i zadarmo.
Chatky tu nemáme, ale ubytovny jo, ovšem tam byste asi bydlet nechtěli.
nevím,jak u Vás, u nás údaj -" jedná se o příští týden" vymezuje období sedmi dnů v příštím týdnu. U Vás to může být ale asi jinak, třeba v lednu na 21 dní. Kapišto?
Tak nevím ale termín příští týdenneznamená, že to MUSÍ být opravdu týden=7 dnů! Kapišto? Je to takové neurčité může top být 7 dnů lae taky třeba jen 4 dny nebo klidně i jeden den !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.