Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ubytování Ostrava

Od: jkjk odpovědí: 9 změna:

Hezký den. Prosím, nevíte někdo o slušném a přitom i levném ubytování v Ostravě, Havířově? Jedná se o příští týden, 3 lidé. Ubytovna, chatky... Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Vidím, že nikdo nic pořádného nepíše. Podívejte se na booking. com nebo tak nějak. Můžete si vybrat, bude tam i hodnocení ostatních hostů. Už jezdíme jen tam, kde toto vidím.

hodnocení

3x

Ostrava je hodně speciální lokalita (podobně jako třeba Ústí n.L *smich* ) jezdím tam už mnoho let, zrovna dnes jsem se vrátil. No a došel jsem k tomu, že nejlepší ubytování v Ostravě je neubytovat se v Ostravě. Tím myslím, že je lepší ubytovat se v nějakém penzionu v okolí - Klimkovice a pod, jednak se člověk v klidu vyspí, jednak si ušetří lítání po policajtech a pak soudech kvůli vykradenému autu - stalo se mi, dost drahé poučení, proto to sem píšu.

Ale třeba penzion U Šípků je dost dobrý

penzion-u-sipku.hotel.cz/...

Penzion Moon je už slabší, krom jiného mě třeba vadily tramvaje, které tam mají točnu a vržou celou noc.

penzionmoon.cz/...

A z těch levnějšíc třeba VP1 na Dolních Vítkovicích - to už je spíš ubytovna, na přespání stačí, ale zaparkovat bezpečně auto je problém

http://hotelvp1.cz/

no a z té oblasti znám ještě Hotel Veronika - taky není marný, ale okolo je to fakt Bronx

hotelveronika.cz/...

dobrý je hotel Vista - jenže tam je to okolo Bronx non plus ultra, tam i vykradli to auto, v létě je to blbý, utiskovaná menšina tam vyřvává dlooouho do noci.

hotelvista.cz/...

takže pokud máte auto, je fakt lepší ubytovat se mimo - záleží co preferujete, já tam jezdím služebně, takže po nějakém ruchu ,,velkoměsta´´ neprahnu, chci se jen dobře vyspat ve slušném ubytování .

hodnocení

2x

V létě cca 5 roků? zpět jsem byli ubytovaní 4 dny, penzion V Hájku, Klimkovická 184 Vřesina. Cena rozumná, za příplatek byla ráno i snídaně.JInak Ve vřesině je víc penzionů.( mapy.cz/... )

hodnocení

0x

Was ist das "levne", Na kolik dní? Jak budete jezdit?

jkjk
hodnocení

Na příští týden. U nás má týden sedm dní? Kam mám jezdit? Nikam jezdit nebudeme. Levné? 1000 na den.

Já vím, že má týden sedm dní, ale formulace "jedná se o příští týden"nevymezuje časové období od-do. Kapišto?

Litr za den? To máme tady takovou hezkou lokalitu Bělský les. Tam se dá spát i zadarmo.

Chatky tu nemáme, ale ubytovny jo, ovšem tam byste asi bydlet nechtěli.

booking.com/...

jkjk
hodnocení

nevím,jak u Vás, u nás údaj -" jedná se o příští týden" vymezuje období sedmi dnů v příštím týdnu. U Vás to může být ale asi jinak, třeba v lednu na 21 dní. Kapišto?

Tak nevím ale termín příští týdenneznamená, že to MUSÍ být opravdu týden=7 dnů! Kapišto? Je to takové neurčité může top být 7 dnů lae taky třeba jen 4 dny nebo klidně i jeden den !

jkjk: Tedy u vás to máte nějaké divné. Vymezení času je všude jinde na světě dáno počátečním a konečným časem. Všude, v každém odvětví. Jen vy tam u vás máte něco speciálního *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]