Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
má tu někdo povinné ručení u pojišťovny Pillow? Nikdy jsem to neslyšel, ale nabídka je dobrá. I když si dám max najetých km, které určitě nenajedu dostávám se skoro na polovinu ceny než u známých pojišťoven. Limity plnění u Pillow 70/70 mi přijdou už dostatečné. Máte někdo k této pojišťovně nějaká negativa?
Děkuji
U Pillow mám letos pojištěné jedno auto a nevidím u ní žádný problém. Protože jsem ale téměř půl století neboural, beru povinné ručení jako daň a vybírám výhradně jen to nejlevnější, co se mi nabídne jen pro získání povinného dokladu.
Letos mi vyšla Pillow nejlevnější pro druhé auto. Zdražení loňské smlouvy o 10% je přijatelné. Focení tachometru přes aplikaci je pohodlné. Pozor na zprávu o zdražení! Příjde jen do samoobsluhy, nikoli e-mailem!
- Vedení: v čele dřívější CEO Allianz a ČPP Jakub Strnad, další dva členové představenstva také původně z Allianz
- Akcionář: česká investční skupina RSJ
- Historie: vznik 2019, koupě jiné pojišťovny (Klubová) a přejmenování na Pillow
- Produkty: vozidla (povinné ručení, havarijní pojištění), majetek (budovy, domácnost), osoby (úraz a nemoc)
- Strategie: digitální přístup pro co nejnižší náklady, extrémně srozumitelné podmínky a služby
- Pojištění vozidel: cena dle ujetých kilometrů. Proto většinou nejlepší cena na trhu pro vozidla s ročním nájezdem do 12 tisíc kilometrů. Pokud klient nenajede kolik očekával, pak pojišťovna vrací peníze za neprojeté kilometry.
- Rychlý růst: od 2020 každý rok nejrychleji rostoucí pojišťovna, aktuálně již pojištěno více než 110 tisíc aut
- Ocenění: v roce 2020 cena za HN nejlepší novinku v pojištění vozidel, v roce 2021 podobná cena pro pojištění úrazu a nemoci
U Pillow pojišťovny jsem druhým rokem. Mám tam dvě pojistky s autem a jednu pojištění majetku. Pojistka podle nájezdu kilometrů mi vyhovuje. Zatím jsem nenajel víc než jsem si nahlásil, takže při výročí byl přeplatek. Ten jsem použil pro úhradu dalšího pojistného. Asistenci využila jednou žena pro odtah a vše bez problémů. Tyto služby jim zajišťuje společnost Klobal. Když jsem Pillow poprvé viděl na internetu tak jsem tomu moc nevěřil a hledal po netu kdo to vede a narazil jsem na nějakého Strnada co vedl Allianz. Tak jsem do toho šel a určitě nelituji.
Doplatek je jasnej, je to ve smlouvě kolik to stojí, co je na tom divného? Kdyby si dala rovnou vyšší limit tak by napřed zaplatila víc a pak by jí eventuelně něco vrátili. Obdobně fungule Allianz - znáte přece z TV reklamy.
Když si člověk sjedná pojištění dle nájezdu kilometrů, asi by se neměl divit, že když najede více než odhadl, že kilometry navíc doplatí. To je stejné jako u platby za vodu, elektřinu atd.
Které pojišťovny nabízejí povinné ručení podle nájezdu? Já toho příliš za rok nenajezdím, tak asi odhadem 650 - 800 maximálně do 1000 Km a tak by to pro mne mohlo být výhodnější. Kdysi jsem to chtěl zkusit u Alianz ale odmítli mne. Už si přesně nepamatuji jak mi to zdůvodnili, ale myslím, že tím, že to dávají pouze těm kdo u nich už nějakou dobu jsou pojištění.
Smlouvu uzavíráte s nějakým odhadem kilometrového nájezdu. Ve smlouvě je zakotvena povinnost doložit (vyfotografovat) tachometr na počátku a na konci pojistného období. Ve smlouvě je uvedeno, jaký příplatek (jaká vratka) je za dalších x kilometrů. Například Allianz tam má tabulku s takovýmto nadpisem:
. Pokud po včasném doložení stavu tachometru vyjde najevo, že počet ujetých kilometrů:
a) nedosáhl Vámi stanoveného rozmezí, vzniklý přeplatek zohledníme v následujícím ročním předpise pojistného,
b) překročil Vámi stanovené rozmezí, máme právo Vám doúčtovat pojistné, které odpovídá počtu skutečně najetých kilometrů (snížit poskytnutou slevu nebo uplatnit přirážku).
U Pillow to bude podobně ale přesně to nemám po ruce. Vše je ve smlouvě a kdo umí číst a chápe čtený text tak s tím nemůže mít problém.
Na Pillow pojišťovnu jsem narazil náhodou a nechal jsem si u nich pojistit auto. Hned při prvním seznámení s jejich procesy jsem zjistil, že to mají dobře propracované. Aplikace dokonalá a jednání na jedničku. A ceny pojistného jsou bezkonkurenční. Tedy alespoň u aut. Je to tím, že nepojišťují drahá auta a auta firemní, to je auta, u kterých hrozí v případě poškození vysoké náklady na opravy. To pak zdražuje pojistné i těm, kteří provozují svá rodinná standardní autíčka pro příležitostné jízdy. Mám letité zkušenosti s velkými pojišťovnami, jež vlastní Italové, Němci, nebo Rakušané. Tohle je Česká pojišťovna. A jaká je jistota jejího plnění? Vždy 100% jako u každé pojišťovny v ČR. Má licenci a podléhá finanční kontrole ČNB a musí být pojištěna proti nepředvídatelným rizikům. Musí přispívat do garančního fondu kanceláře pojistitelů. To vše garantuje na 100% to, že i přes relativně nízké pojistné dostanete pojistné plnění vždy přesně podle smluvních podmínek. Vždy! A kdo není cvičená opice (což podle některých recenzí nelze vyloučit) prostuduje si řádně pojistné podmínky a zjistí, že za daleko nižší cenu dostane stejně kvalitní pojištění jako u obří pojišťovny. Jenom neuvidí tisíce reklam v televizi ročně na Pillow. A v tom je taky ten cenový zakopaný pes. Za mě spokojenost. A kromě toho. Reakce pojišťovny na negativní recenze jsou logické a odpovídají standardním postupům všech pojišťoven.
Bavil jsem se s pánem z odtahovky a sám má u Pillow pojištěná dvě auta a nevidí v tom žádný problém. Takže to na jaře prubnu taky. Je to snad nejlevnější a odtah v ceně, což se jinde opravdu nevidí.
Mám u nich povinné ručení první rok. Bylo sjednané přes srovnávač pojištění a také mi bylo řečené, že odtah je v ceně. Až přišla smlouva, tak jsem zjistil, že odtah je účtovaný jako doplněk pojištění za necelých 300,- Kč. Takže bez odtahu by bylo pojištění ještě levnější.
Za 40 roků jsem odtah nikdy nepotřeboval, tak příští rok tento doplněk asi zruším.
V Česku je 11 pojišťoven, které nabízí povinné ručení. Zde je seznam ckp.cz/... včetně velikosti pojišťoven. Pillow již předběhla PVZP a Hasičskou pojišťovnu a dle těch čísel je nejrychleji rostoucí pojišťovnou v Česku.
Pojišťovny mají často různé akční slevy které ale veřejně např. na svých stránkách nenabízí a které mají možnost nabídnout pouze někteří úpojišťovači. Z vlastní zkušenosti vím, že když někteří pojišťovači slevu nenabídnou tak stačí to zlusit s jiným ze stejné pojišťovny a pokud člověk má štěsti tak mu může nějakou i dost výraznou slevu nabídnout. Pokud si dá člověk práci s hledáním levnějšího povinného ručení a pozjišťuje si nabídky několik pojišťoven tak může tím ušetřít v některých případech i několík tisíc Kč.
Po zkušenostech bych se hooodně levným vyhnul! Mohou být a memusí být seriozní! Tuto neznám, ale každopádně nedoporučuji pojišťovnu slavia.Velmi neseriozní. Je sice ok když navýší za škodu spíše sebere bonus,že jednostranně ukončí smlouvu je taky OK, ale co je k nasr...í že dali vědět o jednostranném ukončení až víc jak týden po ukončení a to ještě po urgenci nedodání nové ZK!
Pillow a Allianz nejsou levní protože jsou nekvalitní, ale jsou levní pro auta s ročním nájezdem do cca 12 tisíc kilometrů. Naopak jsou drahé pro auta s nájezdem nad 25 tisíc kilometrů ročně. Důvod je právě v ceně dle ujetých kilometrů, čím méně kilometrů auto ujede, tím nižší je cena.
Alianz a do 12 000km je levný? To si myslíte nebo to máte ověřeno?
osobně jsem o tomto uvažoval,ale nakonec po zjištění ceny jsem pojistil jinde a ještě bez omezení nájezdu plati od 2000 kč méně než Alianz!
Pro auta co opravdu najedou málo, tak do 5000 se opravdu i ta All vyplatí. Osobně tyto pojišťovny klientům nabízím pouze na vyžádání, dopředu mi jen málokdo řekne kolik asi najede. A v mnoha případech souhlasím s názorem že u jiné pojišťovny to udělám minimálně za stejné peníze a bez otravného focení.
Mám třebas známého který má dodávku předělanou na občerstvovnu. Po většinu roku to stojí na místě a jen výjimečně někam vyjede. Pillow ideální. Nebo auto které čeká na kupce - stojí a nejezdí, opět ideální pro Pillow.
Pillow je nové jméno původní První Klubové Pojišťovny. Má docela zajímavé produkty, ale to o polovině ceny u "známých" pojišťoven je naprostý nesmyst, platí to pouze v některých speciálních případech - většinou tam, kde se uplatní malý limit kilometrů, tedy u aut která jezdí pouze příležitostně.
Pokud chcete seriozní nabídku, obraťe se na svého pojišťovacího poradce.
Pojišťovací poradce většinou popradi pojišťovnu z těch se kterými má uzavřenou smlouvu a to ještě takovou od které za uzavření smlouvy dostané větší provizi a ne takovou která je nejlevnější a nejsolídnější. Ono je dobré pozjišťovat si sám nabídky různých pojišťoven a podle toho si vybrat tu která je nejlevnější a která i vypadá být nejsolidnější.
Totální blbost. Provize bývají u makléře srovnané. A když klientovi sjednám nevýhodnou smlouvu, tak mne rychle kopne někam a nebudou s ním další obchody. A dají mi to sežrat i kolegové co dělají životka a investice.
Pokud klientovi sjednáš nevýhodnou smlouvu s pojišťovnou tak ten si toho možná ani nevšimne a bude rád, že jsi mu našel něco levnějšího než měl předtím i když by to šlo sjednat možná i o něco lépe pro klienta. Ti co chodí k pojišťovacím poradcům se v těch pojištěních asi příliš nevyznají a proto jdou za poradcem aby mu poradil. Kdo se v tom alespoň trochu vyzná tak ten si většinou dokáže poradit sám a vše pozjišťovat a porovnat na internetu. Tím netvrdím, že ti pojišťovací poradci jsou všichni stejní a dívají se pouze na to kolik na tom vydělají. Asi budou i takoví kteří dokážou klientovi poradit dobře a výhodně bez ohledeu co a kolil ten poradce z toho bude mít.
Fotit tachometr je třeba právě proto, že Pillow a Allianz nabízí cenu dle ujetých kilometrů. Celkem v Česku už kolem 600 tisíc lidí má produkt podle ujetých kilometrů a nemaj s tím problém.
Rok se s rokem sešel - mám dotaz na zkušenosti s touto pojišťovnou.
Nejde mi o povinné ručení - jeho výhodnost. Jde mi čistě o zkušenosti s pojistným plněním.
Měl někdo zkušenost s asistencí, případně s plněním na straně poškozeného? Jak probíhalo šetření - byly nějaké potíže?
Asistence v Rakousku na pomoc pri sundani prirezleho kola pri defektu na odpocivadle na dalnici v pohode. Zavolat na infolinku, udat polohu a zavadu. Zaridi asistenci, asi za hodinu pak informovali o predbezne dobe prijezdu. Celkove trvalo to trvalo skoro 2h nez prijeli (od prvniho kontaktu) a pak to bylo za 5min hotovo. Jeden podpis asistenci a tot vse.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.