Nejste přihlášen/a.
Neznám potenciál těchto sektorů, ale hlavní je, jestli tě bude práce bavit. Dokážeš si představit kupovat boty a vybírat ty nejlepší pro zákazníky? nebo radši budeš dělat něco vlastního (dárkové koše)?
Jak moc tě bude bavit podnikání, když budeš dělat něco, co tě nebaví jen proto, že si někdo myslí, že tam je potencál?
Hodně záleží jak moc času jsi do toho ochotna dát a kolik si mužeš dovolit do toho zainvestovat.
U košíků se zákazníci schání hlavně přes dopoeučení. Může chvíli trvat, než se dostaneš k dostatku lidí.
Uvažujte nad potřebností služby, kterou chcete poskytovat. Vůbec to nesouvistí s tím, jak vás to bude bavit, ale jak vás to bude živit. Nikdy v životě jsem nedaroval ani nedostal dárkový koš ani bych takový dárek neocenil. Pro mě je to klišé z dob socializmu. Nedokážu si ani představit, jak byste mohla získat rabat na nákup takového malého množství zboží. Sportovní obuv mi připadá rozhodně zajímavější. Je to zboží, které je potřeba vyzkoušet, takže dává smysl kamenná prodejna. Není tu expirační doba, od stálého dodavatele je možné získat rabat. Z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že u sportovní obuvi je obrovský rozdíl v cenách, v kvalitě je ale rozdíl mnohem menší. Tipuju proto, že prostor pro zisk tu je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.