Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podezření z prodeje drog

Od: krunk odpovědí: 9 změna:

Zdravím...

takjo, je mi 15 let. Nevím proč jsem tu udělal... byla to píčovina, ale začal jsem říkat a psát že prodávám po škole drogy.. asi jsem chtěl pozornost... jeden den jsem přinesl v takovém malém pytlíku céčko. a řekl že je to extáze.. pochopitelně, spolužáci to nahlásili... rodiče předali můj telefon kriminálce.. pak dokonce bya kriminálka ve škole a zavolali si mne.. v podstatě k takovému výslechu.. prohledali mně, ptali se na otázky... řekl jsem jim že to bylo jen to céčko... dle všeho se mi dostali do telefonu... ten den, ještě než tam byli, jsem zpanikařil a smazal všechno z instagramu... protože jsem tam pár lidem taky psal, že prodávám extázi a podobně... hrozé mi něco, když obnoví třeba ty zprávy z instagramu? Kdy mi tak vrátí ten telefon? Navíc mě teď ještě všichni chtějí tahat po psycholozích a podobně... skutečně nevím co dělat..

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michalverner
hodnocení

6x
Chtějí Vás tahat po psycholozích...to je to nejlepší co mohou udělat.Velice ho potřebujete.

hodnocení

3x

Tak já myslím, že mise byla splněna - pozornosti se Ti dostalo *smich*

Nicméně k věci - pokud jsi skutečně žádné drogy neprodal, není proč se bát. Zkus to s policajty na rovinu - oni moc dobře ví, že puberta je strašná nemoc, která se projevuje velmi, velmi rozmanitě, předpokládám, že budou mít pochopení, ze své praxe to jistě znají.

Ovšem považ, že pokud Ti už 15 bylo, tak by bylo na čase občas zapojit i mozek, než něco budeš psát na net. Protože třeba příště, kdyby tě napadlo něco podobně inteligentního - třeba psát o umístění bomby na úřadu vlády, mohlo by se Ti celkem lehce stát, že skončíš třeba v base. Holt časy her a malin nezralých jsou fuč, vítej ve světě dospělých, trestně odpovědných ... :-D

jano123
hodnocení

2x

Vážený "mladý muž, alias Krunk", rád si strielaš z ľudí, už formulacia

textu veľa hovorí, slušnosť dám bokom...*znalost*

Ak je to pravdive, čo píšeš, tak máš dobrú prípravu do života,

a veľa veci na opravu. Píšeš, že máš 15, tak pracuj na svojej

dudúcnosti, drogy a oblbovanie svojho okolia minimalizuj...*nene*

V budúcnosti sa Ti to može vypomstiť, poznám prípady.

krunk
hodnocení

díky, to mi fakt pomohlo :)

Co si cakal? Pochvalu, aky super zartik si vymyslel?

hodnocení

1x

Kriminalka si ta preklepne a ked zisti, ze nic nepredavas, nemalo by nic vazne stat.

Ako ta potresta skola, je druha vec. K psychologovi patris, snad ti to pomoze vyvarovat sa dalsich hluposti. Radim aktivne spolupracovat, neklamat.

Co je divne, nespominas, aky postoj zaujali tvoji rodicia.

inspa*
hodnocení

1x

Doufám, že tě nasolej a dostaneš co ti patří, Krunku.

Mimochodem asi tě to až zas tak netrápí - viz volba nicku krunk.

Krunk = "To be completely "messed up" by consumption of alcohol in conjunction with recreational drug(s). "

(česky Být zcela "sjetý" konzumací alkoholu ve spojení s rekreační drogou (drogami).)

hodnocení

0x

Krunku, víš jaký je rozdíl mezi člověkem a zvířetem? Klasik to definoval takto: Toliko člověk domýšlí důsledky svých činů, *hej*Tvoje činy, tvoje konání, tvoje zodpovědnost. Ve tvém věku už bys to měl vědět.

psihotelzdarma
hodnocení

0x
Buď frajer a řekni že to Herák. Z minula ses nepoučil tak že v ústavní péči převychovají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]