Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
procházím různý stránky a nenecházím vůbec to, co chci.
Hledám denní kalendář na 2023, velikost A5 s tím, aby vevnitř byl pouze český text! (Často je to i ve slovenštině či dokonce dalších jazycích, dle mého názoru to ale dost ubírá na přehlednosti).
Nevíte někdo?
Díky.
Myslím, že doba diářů je překonaná google kalendářem. Několik budíků a elektronických připomenutí dle konfigurace snadno, rychle, přehledně včetně možnosti sdílení.
Takže pokud nějaké papírnictví prodává své diáře, tak bude chtít pokrýt poptávku včetně cizojazyčných lidí. Čistě českých by se dle mého názoru moc neprodalo v dnešní době.
Co si diář nechat vyrobit a případně i pro své blízké, pokud diáře vyžadují a aktivně užívají?
U nás na trhu bývá už touhle dobou velký stánek se zajímavým výběrem diářů a kalendářů, kalendáříků, plánovacích, stojacích a všelijaké diáře. Bývá tam velká fronta.
Já sama diář nepoužímá, mám jen okno v google docs a to mi stačí.
Tenhle obyčejnej diář chci pro přítele, který manuálně pracuje a prostě se mu hodí v prašným prostředí papír a tužka. Ke dním si zapisuje práci, materiál, nějaký postupy,...
Jako zase diáře se pořád prodávají dost, proto nechápu, proč by nějaký nemohly být jen v čj... na žádnej takovej jsem nenarazila. Ale díky za tip.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.