Nejste přihlášen/a.
Stačí mít důkaz, že se to děje. Mocným důkazem je audionahrávka. Pohopitelně mu tam dělnice nebude stát s mikrofonem u pusy. Trošku špionáž a musí to být slyšet i když bude třeba diktafon v kapse nebo mobil.
Pak stačí podat stížnost tomu, kterého má dělnice v pracovní smlouvě (majitele, ředitele, atd...).
Mistra pak mohou vyhodit, zvláště, pokud je to postradatelný flink. Ale pokud je nepostradatelný a nebo je do rodiny s šéfem či majitelem, tak je to jedno a obranou je odchod z takové práce.
Mimochodem v podřadných profesích nic neobvyklého.
By ses divil, jaký je to důkaz. Ano, použil jsem v životě nahrávku. Díky ní jsem neměl oprávněně odpovědnost za poškozené auto klienta (servis).
Pokud je váš nadřízený takovýhle ubožák, tak já na vašem místě bych zašel za nějakým vyšším šéfem a vše mu řekl (možná to už zkoušel na víc ženských). Významná firma tohle pravděpodobně bude řešit. Pokud je to nějaká malá firmička, tak vás možná pošlou někam, a pak záleží na vás, jestli se chcete pustit do boje, nebo raději změnit zaměstnání.
Ano, je to šikana na pracovišti a bude problém pomluvy nějak ustát. Že o vás vykřikuje, že jste lesba, na to se vykašlete, ono to nikoho zas tolik nezajímá. Řešení- velká firma s personálním oddělením - napráskat ho. Malá firma bez nikoho, kdo by to řešil, tam asi jen hrdě chodit do práce a dělat co nejlépe, aby na vás nemohl nikdo najít pracovní chyby. A až příště přijde mistr loudit, okatě vytáhnout mobil, nastavit diktafon přímo před něho...podruhé to již neudělá. Lidi jsou srabi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.