Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpočet nároku na stravenky

Od: lidka* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit, nevychází nám stravenky. Dostáváme je předem, tedy například je dostanu na začátku září a zúčtují se v zářijových mzdách a v říjnovém výdeji. A teď mi jde o to, jak se nárok počítá.

Příklad:

v na červenec dostala paní xx 19 ks stravenek a celý měsíc byla nemocná,

v srpnu tak dostala pouze 4 a opracovala 13 dnů

a teď v září dostala 40, což je dle mě špatně.

Je to tak? Mě vyšlo 30 a nemám se koho zeptat, jak to je, personalistka dala výpověď... Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mně vyšlo 11, neboť předpoklad byl v září 21 směn... Předpokládám, že stravenku máte jako obvykle za odpracovaný den...

červenec nárok 0 , tedy 19 přebytek

srpen nárok 13, tedy 19+4 =23 - 13, tedy zbyde 10

září předpoklad 21 prac dnů... 21 nárok -10 zůstatek =11 ..

Teď záleží tedy zda máte třeba běžné obvyklé 8h směny kde je nárok na 1 stravenku, nebo 12h kde máte třeba 1 1/2 stravenky za směnu...Tak to by pak třeba bylo jinak...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]