Zdravím, zrovna se s tím trapím zase, tak tu rovnou napíšu. Poslední dobou zažívám skoro každý večer / noc ten stejný problém. Začne mi být z ničeho nic strašně nevolno. Strašně se mi chce zvracet a když už vím že jdu tak ze mě jde jen vzduch a nic nezvracim. Mám zimnici a trvá to dlouho. Absolutně nevím z čeho to mám a strašně mě to trápí. Chci s tím jít k doktorovi ale nevím k jakému. Začínám mít strach. Neustále se to opakuje a zvracet vzduch je ještě horší než zvracení samo o sobě. Prosím jestli jste to zažili a víte o co jde,nebo víte za jakým doktorem bude nejlepší zajít, napište mi to. Děkuji
Pocit na zvracení, zimnice, jednou z možností by to mohl být i zánět žlučníku. To potom provází i teplota, tak se zkuste změřit. Takový zánět je nebezpečný, může se šířit na další organ. Určitě si skočte k prakt. lékaři. Vyšetří vás a po uvážení pošle na sono.
Nevěřím, že by bylo možné týden zvracet, mít zimnici a strašně se trápit a přitom nejít k prachobyčejnému doktorovi a místo toho se ptát někde na internetu. Pokud zvládáte psaní a elektronickou komunikaci, určitě víte, že existují praktičtí lékaři a nejspíš nějakého máte. Proč si z nás děláte srandu?
all
Nedělám si žádnou srandu prosím vás. Jednoduše se toto děje jen večer a opravdu nebyl čas?
etana*
Praktický lékař, nikdo jiný. A popravdě, pokud vám to vážně vadí a bojíte se, tak si na to přeci uděláte čas.
Zdravím. Zajděte k svému praktickému lékaři. On Vás pošle dle potřeby na další vyšetření. Asi Vám udělá odběry atd. Pro jistotu si udělejte test na covid.
Uvedené příznaky mohou mít i nemedicínské příčiny, které bych doporučil vyloučit jednoduchým testem: číst nahlas nějaký text s exorcistickým účinkem a sledovat své pocity. Pokud budou jakkoli nepříjemné (rozsah a intenzita mohou být velké), jde o tento druh problému, s nímž doktor nepomůže. Napište, jak to probíhalo.
Na to, abych uvažovala, potřebuji vědět, jak jste starý, kolik vážíte, jak pracujete, na co se léčíte a kolik prášků berete. Takové problémy mívám, když ráno, půl hoďky před snídaní nezobnu Pantomyl. A 6 léků po snídani.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.