Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevolnost která se opakuje

Od: all odpovědí: 10 změna:
Zdravím, zrovna se s tím trapím zase, tak tu rovnou napíšu. Poslední dobou zažívám skoro každý večer / noc ten stejný problém. Začne mi být z ničeho nic strašně nevolno. Strašně se mi chce zvracet a když už vím že jdu tak ze mě jde jen vzduch a nic nezvracim. Mám zimnici a trvá to dlouho. Absolutně nevím z čeho to mám a strašně mě to trápí. Chci s tím jít k doktorovi ale nevím k jakému. Začínám mít strach. Neustále se to opakuje a zvracet vzduch je ještě horší než zvracení samo o sobě. Prosím jestli jste to zažili a víte o co jde,nebo víte za jakým doktorem bude nejlepší zajít, napište mi to. Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ltz
hodnocení

3x
Pocit na zvracení, zimnice, jednou z možností by to mohl být i zánět žlučníku. To potom provází i teplota, tak se zkuste změřit. Takový zánět je nebezpečný, může se šířit na další organ. Určitě si skočte k prakt. lékaři. Vyšetří vás a po uvážení pošle na sono.

etana*
hodnocení

1x

Nevěřím, že by bylo možné týden zvracet, mít zimnici a strašně se trápit a přitom nejít k prachobyčejnému doktorovi a místo toho se ptát někde na internetu. Pokud zvládáte psaní a elektronickou komunikaci, určitě víte, že existují praktičtí lékaři a nejspíš nějakého máte. Proč si z nás děláte srandu?

all
hodnocení

Nedělám si žádnou srandu prosím vás. Jednoduše se toto děje jen večer a opravdu nebyl čas?
etana*

Praktický lékař, nikdo jiný. A popravdě, pokud vám to vážně vadí a bojíte se, tak si na to přeci uděláte čas.

hodnocení

0x

Zdravím. Zajděte k svému praktickému lékaři. On Vás pošle dle potřeby na další vyšetření. Asi Vám udělá odběry atd. Pro jistotu si udělejte test na covid.

jm
hodnocení

0x
Praktický lékař dovnitř nevidí. Pošle vás zřejmě na gastroskopii a tam snad uvidí...

drjav
hodnocení

0x

Uvedené příznaky mohou mít i nemedicínské příčiny, které bych doporučil vyloučit jednoduchým testem: číst nahlas nějaký text s exorcistickým účinkem a sledovat své pocity. Pokud budou jakkoli nepříjemné (rozsah a intenzita mohou být velké), jde o tento druh problému, s nímž doktor nepomůže. Napište, jak to probíhalo.

hodnocení

0x
Divné je, že je to skoro každý den.
Ale zhruba takto se projevuje žlučník. Takový kamínek bezva věc.

liska5
hodnocení

0x

Obvodnímu, případně svému dětskému, a co nejdřív.

hodnocení

0x

Na to, abych uvažovala, potřebuji vědět, jak jste starý, kolik vážíte, jak pracujete, na co se léčíte a kolik prášků berete. ;) Takové problémy mívám, když ráno, půl hoďky před snídaní nezobnu Pantomyl. A 6 léků po snídani.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]