Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hledám na internetu kvalitní bundu nebo vestu, ale nemohu se rozhodnout.
Rád bych některou velmi kvatní...cenu řešit nebudu...rád bych, aby měla vyhřívaní zad...i krku... nejlepší je vyzkoušet...potřeboval bych vědět aspoň jakou značku...pak už bych našel prodejnu na vyzkoušení..
jakou máte kterou zkušenost? děkuji moc
Třeba v inSPORTline můžete do 30 dní vrátit, velikost Vám vymění. Tak je to skoro všude.
Z kamenných obchodů možná tady: milwaukee-eshop.cz/...
Ta vyhřívaná vesta by měla být něco jako elektrická poduška? Do sítě nebo na baterky? Nebo máte na mysli nějakou ovčinku?
Taky jsem si myslela, že chce nějakou novinku se všitou elektrickou dečkou,...a ona to má být asi bunda hřejivá v určitých partiích.
jsem druhým rokem max. spokojen s lyžařskou bundou 4F - používám ji v podstatě podzim-zima-jaro - protože v tyto dny se dá jít jen v košili či tričku a té bundě. Na zimu si připnu kapuci...
Po dvou letech stále vypadá jak nová, nemám s ní jediný problém a je opravdu často používaná! Výprodejové slevy jsou často fiktivní - ale kupodivu existují i weby, kde jsou ty částky snad 3x vyšší (a většinou je to ten samý prodejce - když mu dražší prodej vyjde, je to pro něj fajn, když ne, má "akční web" - kde to prodává jakože levněji)
Zdravím,
sice neodpovím, ale sám si chci koupit vyhřívanou vestu, ne tedy bundu. Takže také budu rád za rady.
Zatím jsem se díval např. na tyto z mnoha nalezených na netu:
nebo
Vše na USB, buď powerbanka nebo já chci využít zásuvku v náklaďáku pro autozapalovač.
Je toho na internetu spousta, takže některou z nich vyzkouším a o víkend objednávám.
Dám vědět jak funguje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.