Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Uvažuji již dlouho že bych začala chodit dávat krevní plazmu do Plazma place. Odběry krve mi nikdy nevadili a nějaká ta korunka navíc se v této době bude hodit. V podmínkách jsem se dočetla že den před odběrem by se měla omezit tučná strava a pár dalších výrobků.
Proto bych měla dotaz jestli se striktně musí dodržovat a popřípadě vy, co jíž plazmu dáváte jak vypadá Váš stravovací den před náběrem? Díky moc za odpověďi!
Terka
Uvažuji již dlouho že bych začala chodit dávat krevní plazmu do Plazma place. Odběry krve mi nikdy nevadili a nějaká ta korunka navíc se v této době bude hodit. V podmínkách jsem se dočetla že den před odběrem by se měla omezit tučná strava a pár dalších výrobků.
Proto bych měla dotaz jestli se striktně musí dodržovat a popřípadě vy, co jíž plazmu dáváte jak vypadá Váš stravovací den před náběrem? Díky moc za odpověďi!
Terka
5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
petr®
1x
Je to jak říkáte. Minimálně den předem nejíst tučnou stravu. Dodržovat se to musí, když jsem ještě chodil, dvakrát mě vyhodili bez peněz právě proto, že jsem se na stravu vykašlal.
1x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]