Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nedokážu se dostat přes druhé rande

Od: elton odpovědí: 16 změna:
Trápí mě jeden takový menší problém. Nemám problém oslovit holky a ani si s nimi domluvit schůzku, třeba v jeden týden i dvě. Tím nechci říct, že dávám přednost kvantitou nad kvalitou. Ale většinou to s těma holkama skončí buď po první nebo druhé schůzce. Málokdy se stane, že jdeme na třetí a to si můžeme i hodně rozumět.
Netuším kde by mohl být problém. Oblékám se slušně, myslím, že i projev a moje názory jsou ok. Možná naopak mám tendenci nad věcmi přemýšlet až moc a jsem takový ten hodný kluk a nejdu do toho po hlavě.
Dost mě to mrzí. I když jsem tenhle rok potkal dvě holky se kterými jsem si rozuměl extrémně, tak mi po druhé schůzce řekli, že vztah nehledají. Jasně, asi bych si s nimi tu třetí schůzku domluvit mohl, ale to pro mě nemá smysl, když hledám něco jiného.
Teď mám mít schůzku s holkou, která se mi fakt líbí a fakt nevím, co změnit abych to proměnil v něco víc. Když člověk vidí, jak se ti chlapi chovají k holkám hnusně, drze a někdy až jak k odpadu a jim to nevadí, nechápu to.
Blbý je, když má člověk auto, peníze, mohl by podnikat akce ale nemá s kým.

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Možná se až příliš soustředíte na to, že chcete a usilujete o vztah. Možná jste nezábavný, nudný a příliš se vnucujete. Vyzařuje z Vás něco, co slečny odrazuje. Pár dotazů jste zde již vložil a mám z Vás pocit také celkem nepříjemný, ale neznám Vás, jen tak na mne působíte svými příspěvky. Vy se vnímáte jako hodný kluk, ale můžete působit na opačné pohlaví jako naivní a zoufalý trouba. Tím Vás v žádném případě nechci urazit, jen nabízím možné důvody proč se s Vámi slečny nehrnou do dalšího setkání, či do vztahu. Tak to neberte ve zlém. Zkuste se zamyslet nad svým chováním, na způsobu komunikace atd..Tam bude asi možná ten problém, proč se s Vámi slečny necítí dobře a nestojí o další setkání.

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, skoro bych řekl, ze nemá význam něco měnit nebo se pretvarovat. Buďte svůj a jednou to snad nějaké děvče ocení - najdete to souzneni. Zatím to nebyly ty pravé. Zdravím!
P.S. Na rande musite mít vždy perfektně čisté boty .

hodnocení

1x

To je snadné: holky prostě letí na hajzlíky a alfasamce, jako hodný přízemák nemáš šanci.

Stepn, to je ale hodně velký blábol!

Nene, to je realita. Hodnému si holky stěžují, že je ten hajzl opustil. A pak si najdou dalšího.

liska5

To už raději grázla, než slizounka ...

lux

No jo ale spousta holek chodí se šamponkama

on začíná být problém rozeznat, jestli je to kluk nebo holka, spousta kluků dnes vypadá jak holky! Dokonce i ten nějakej blonďáček s like Housu nebo co to je. Nevim jak se to jmenuje

Na internetu natáčí s tlustou danny. Ta co souložila s černochem a pak šla na potrat, asi v 15 - 16 letech a živí se youtubem, vyžebrá tak 100.000 měsíčně od 12 letých děcek

hodnocení

1x

Podme na to statisticky : kolko % mladych peknych zien, ktore skusate zbalit na ulici je nezadanych?

Totiz ony rady skusaju, ci sa nenajde niekto lepsi ako sucasny partner a teda idu s vami na rande. Nasledne vas vyhodnotia, ze voci sucasnemu priatelovi neponukate nic zaujimave a viac nemaju zaujem.

hodnocení

0x
Zkusil bych se zeptat přímo těch holek třeba jen smskou, požádat je o radu co dělám špatně, nebo proč sem je nezaujal.. Oni přesně vědí kde je chyba.
kux

Asi něco nechápu, pochopil jsem, že on hledá vztah a ty holky vztah nehledají, tak kde je problém?

možná že se v tom inzerátů přetvařují a on taky, má si tam jasně napsat co chce. Jenže to by pak neměl tolik schůzek.

Takže podle mě se přetvařuje už v tom inzerátu.

ps: zřejmě chce kamarádku s výhodami :) hlavně žádné závazky :)

elton
Vy asi čtete mezi řádky něco co není. Kdo píše, že mám někde podaný inzerát nebo že mi jde pouze o nezávazné zpestření? Já Ty holky oslovují na ulici a o nějaký jednorázový sex se mi opravdu nejedna.
lux

A čemu se divis, když ti řekne holka oslovena na ulici po dvou kafich (randech), že nehledá vztah?! *zed* prostě šla jenom vyzkoušet, co z tebe vypadne, to te nenapadlo?

abys mohl něco odchytit z ulice, myslím za trvalým účelem, tak toho musí být desítky možná stovky (Ne těch co oslovíš, ale těch co s tebou půjdou)...

elton
Jo, to už je relevantni názor.
lux

ikdyž máš nějaký skill na to, že dokážeš oslovit na ulici (což je podle mě trénink, který vypiluješ po 10 20 30 oslovených téměř k dokonalosti)

sám tady popisuješ, a nejenom v tomhle vláknu, že ti to je k prdu a ke štěstí tě to nepřivede

Tak možná si vzít A4 a napsat si nějaký cíle, co vlastně chceš...

To co píše @inspiring Tak to by mě popravdě zajímalo, jestli bys tyto zpětný vazby z nějakých holek dostal.

hodnocení

0x
Na rande a 1. pohovor do práce jsou důležité čisté boty. Ale nejen to. Celkově abyste byl upravený, čistý a voňavý. Zato na 10. rande můžete být nenavoněný, neupravený a se špinavýma botama. Hlavně mít dobré srdce a nelhat. Až ty holky naberou zkušenosti, tak jen na vzhled koukat moc nebudou, ale i na jiné věci.
doplněno 11.10.22 17:31: Zkuste to na nějakou starší.

michalverner
hodnocení

0x
Nemohu si vzpomenout kde jsem to četl,ale jistá organizace dělala průzkum (prý celosvětový) při kterém se snažila zjistit jaký typ mužů ženy přitahuje a co od takového muže očekávají.Závěr byl takový,že drtivá většina žen toužila po dominantním muži kterého ovšem chtějí "zkrotit" a časem přizpůsobit sobě.To by vysvětlovalo oblibu žen např. v knize 50 odstínů,filmů stmívání,Angelika,Titanic apod..Každá se chce vidět v roli prosté dívky která časem ovládá mocného muže.
Dominanci si představují výhradně "mocí".Jde o hierarchii postavení muže ve společnosti,finančním zajištěním,někdy až hrubém a arogantním vystupování.Mnozí muži stoupají na žebříčku hierarchie i tím,že jsou zábavní či baviči,někdy i krásou.Co s bábovkou co mě nebaví?
Inteligence většinou (tedy až na vyjímky) roli nehraje.Leda že by zase muže vyzdvihla nad ostatní,ale to je vidět zřídka.
Ve Vašem případě vydím problém v tom,že Vám to co jsem psal chybí.Navíc to "tlačení na pilu".Chci vstah-prostě chci.Líbí se mi dívka a hned se mi líbí i jiná.Ty řeči o hodném klukovi.To prostě na ženy nefunguje.Z Vás mluví zoufalství a to ženy vycítí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]